reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie potrzebuję któraś nutramigenu ? Kupiłam a mała zaczęła robić trzy kupki dziennie :)więc nie zmieniam , zostajemy orsy Pepti. jestem przeszczęśliwa. Na dworze na spacerach od wczoraj wróciła do normy. spokojna, rozgląda się, gada, uśmiecha sie , w domu też cudowna. Leży patrzy w okno i gada sobie a ja godzinę sprzątam, robię obiad. Złote dziecko po tych dwóch ciężkich miesiącach ❤️❤️❤️❤️
Kilka dni trwało takie męczenie się , dobrze , ze już jest znowu sobą ten mój maluch :*

reklama
Planowałam wziąć refundowane szczepionki ale dostaliśmy 5w1. Chyba ze względu na problemy z napięciem miesniowym ( mocne zaciskanie piąstek, przewracanie się przy próbie leżenia na brzuszku). W nastepnym tygodniu mamy pneumokoki i musimy iść do neurologa. Mały w piątek skończył 6tygodni a dziś waży już 6145g [emoji50] [emoji7]

Planowałam wziąć refundowane szczepionki ale dostaliśmy 5w1. Chyba ze względu na problemy z napięciem miesniowym ( mocne zaciskanie piąstek, przewracanie się przy próbie leżenia na brzuszku). W nastepnym tygodniu mamy pneumokoki i musimy iść do neurologa. Mały w piątek skończył 6tygodni a dziś waży już 6145g [emoji50] [emoji7]
O jejku[emoji16]kawał chłopa [emoji16] mój ma 9 tygodni i ok.5kg[emoji16]

O jejku[emoji16]kawał chłopa [emoji16] mój ma 9 tygodni i ok.5kg[emoji16]
Mój 8 tygodni i waży prawie 7 kg
V__0F8D.jpg

Załączniki

• V__0F8D.jpg
    V__0F8D.jpg
    305,3 KB · Wyświetleń: 394
Wow imponująca waga, ja jestem ciekawa ile moja wazy. Jutro konczy 8 tygodni, a czwartek mamy szczepienie, poprosze żeby nam ja zważyli ;)

Dziś przyłapałam Kacpra że podczas snu (tak udało mi się go uspać na 2h xd) ma odruch ssania a smoczka w buzi nie było. Wasze maluchy też tak robią? :)

reklama
Do góry