GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Szybko pojawiły się efekty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko pojawiły się efekty?
Weekend , ładna pogoda . Nic tylko korzystaćAle dzisiaj zastój na forum..
Ja tez nic nie podaje przy Wiki tez nie podawalamNie jesteś sama bo ja też nie podaje i synkowi kiedys też nie , nawet nie wiedziałam że coś trzeba nikt mi nic nie mówił na ten temat
Super ,jaka laleczka :*Hej cioteczki mam już swoją pierwszą spinke haha
Hej cioteczki mam już swoją pierwszą spinke haha [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Cudne te Wasze dziewczyny[emoji16]Jeszcze małej fotki robiłam ale nie chciała współpracowac , kręciła się albo płakać chciała Zobacz załącznik 907191
Oj ja też uwielbiam lumpki. Niestety mało do nich chodzę bo w okolicy nie ma.... zakupy super mąż który podcina włosy... brawo. Mój by się nie odważył. Ani ja bym się nie odważylam mu dac się ściąć no chyba że masz męża fryzjeraJa dzisiaj bylam na zakupach i w lupkeksie , trochę sprzątania , klotnia z mężem potem godzenie i tak cały dzień coś kupiłam sobie bluzkę new look nowa z metka i taka narzutka futerko , małej parę rzeczy i np taka czapka zestaw z rękawiczkami nowy jeszcze z metką był , a fajny w środku ocieplone misiem lubie zakupki w lumpku . Rano mąż mi podcinał włosy miał obciąć końce a przyciął chyba z 7 cm... ale i tak mi włosy ostro wypadają to straty nie będzie .też wam tak teraz włosy po ciąży lecą ? Mi tak od 2 tygodni się zaczęło a w czwartek będzie 13 tygodni po porodzie Zobacz załącznik 907184 Zobacz załącznik 907185 Zobacz załącznik 907186 Zobacz załącznik 907187