anulka1991
Fanka BB :)
Moze tez mnie skrytykujesz?Nie przejmuj się to zazdrość [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze tez mnie skrytykujesz?Nie przejmuj się to zazdrość [emoji23]
W nocy dwa razy się budzi, czasem karmienie i usypianie trwa 1,5h. Nie wiem o co chodziło, bo samego cycka przed mm nie chciał. W ogóle dzisiaj strasznie nerwowo śpi, dotknę go delikatnie a on się trzepieA jak noce ? Odpoczywasz czy dużo wstaje ? To nie najadł się mm ? A może tylko pomamlac chce cycka
Ja tez mojego karmie mm bo miesiąc udalo sie tylko karmic piersia a raczej odciagalam laktatorem, więc nie rozumiem czemu tu taka krytyka dobrze napisałaś jakby byl glodny to by sie dopominal nie glodze dziecka i tak karmie w ciagu dnia co 2h
Za długi z nią spaceruje ?? Nie pomyślałam.
Ja nie jem bmk i jajek od miesiąca a wszystkiego innego od 2 tygodni. Walczyłam, ale skoro przy takiej ubogiej diecie dalej go coś podrażnia, to się poddaję.
Trzech lekarzy sugerowało mi, że w przypadku tak silnej alergii powinnam rozważyć przejście na nutramigen. Czasami dla dziecka lepsze będzie takie mleko bo nie będzie miał problemów z jelitkami. Ja starając się niewiadomo jak i tak ciągle dostarczam mu coś co go uczula. Dodatkowo pediatra nie zgadza się na szczepienia kiedy jelita są podrażnione i ciągle mamy je przesuwane.
Już nie wspomnę o mnie, że długo tak nie da się wytrzymać psychicznie i fizycznie. Ważę już 6kg mniej niż przed ciążą, ciągle jestem głodna, łamią mi się paznokcie itp
Nie przejmuj się to zazdrość [emoji23]
To może powinnyście zmienić na nutramigen? O ile dobrze kojarzę, to bebilon pepti ma minimalne ilości laktozy, a nutramigen nie.Ja nie mam, dziś to już w ogóle ja skręca na każda strone... Boże ... dziś zrobiliśmy posiew kal i mocz na bakterie i grzyby...
Ja akurat się nie wypowiadałam teraz ale nie wiem czy to zazdrość . Chociaż wiadomo każda matka by sobie pewnie z przyjemnością odpoczęła [emoji16][emoji16]Nie przejmuj się to zazdrość [emoji23]
Nic nie szkodzi ☺a pokażesz?My też dziś kończymy 2 miesiace
@aniaczarnula przepraszam za podwedzenie pomysłu z jabluszkami:*:*
Owszem kazdy wychowuje inaczej nie koniecznie gorzej ja nie mowie ze caly czas spi czasem sie obudzi o 4 to wstaje przebieram pampersa i karmie czasem wstanie o 6Zasną krytyka.. nie odbieraj tego źle. Po prostu jestem zszokowana, że tak długo śpi i ja po prostu na swoim miejscu bym zrobiła tak jak pisałam. Ale wiadomo, ze każdy robi jak uważa, bo na tym polega wychowywanie swoich dzieci także spokojnie