reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny widzę w dużej mierze doświadczone :D fajnie, będzie można wymieniać się doświadczeniami :)

U mnie to dopiero pierwsza ciąża, więc wszystko jest dla mnie czarną magią... W sumie dalej żadnych specjalnych objawów nie mam, więc dalej do mnie informacja nie dociera :)

AngelikaNela, przede wszystkim nie martw się, będzie dobrze :* każdy ma w końcu jakiś limit nieszczęść :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy ja wiem czy takie do doświadczenie dobre [emoji23][emoji23] kurde.. ja od początku już porównuje ta do poprzedniej i się boję że coś nie tak bo nie wymiotuje od razu tak jak w tamtej ciąży [emoji23] wogole jeszcze nie dociera do mnie że jestem w ciąży bo oprócz delikatnych skurczy (a one chyba były jak zarodek się zagnieżdżal bo teraz coraz mniej czuję) nie mam żadnych innych objawów ciąży [emoji23] rano mnie chwilę zemdliło ale w sumie to nie musiał być objaw ciąży bo ja czasami tak też normalnie mam przez mój żołądek [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dziewczyny widzę w dużej mierze doświadczone :D fajnie, będzie można wymieniać się doświadczeniami :)

U mnie to dopiero pierwsza ciąża, więc wszystko jest dla mnie czarną magią... W sumie dalej żadnych specjalnych objawów nie mam, więc dalej do mnie informacja nie dociera :)

AngelikaNela, przede wszystkim nie martw się, będzie dobrze :* każdy ma w końcu jakiś limit nieszczęść :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
O, dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna nie mam jakiś specjalnych objawów i też jestem w pierwszej ale na pewno nie ostatniej ciąży.
U mnie są tylko powiększone piersi, i zmęczenie które przeszło wczoraj po dwóch tygodniach. A jak sytuacja wygląda u Ciebie?

Mnie nie ma nic. Też mnie już to niepokoiło. Piersi jakie były takie są . W poprzedniej ciąży już mnie bolały na tym etapie. Ale jak to mówią każda ciąża jest inna. Dobrze będzie z kimś podzielić się swoimi obawami i przemyśleniami bo okazuje się że jest podobnie :)

Hej. Ale naskrobalyscie od rana ;)
Witam nowe mamy ;)

U mnie jutro 6 tydzien sie zaczyna i zero objawow.. i zaczynam swirowac.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy dziewczyny macie wizyty u lekarza u na kiedy macie termin :D ja 2stycznia wizyta a termin teoretycznie z okresu na 17 sierpnia

reklama
Do góry