reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A dziękuję:) raz lepiej raz gorzej,ale żyjemy jak małżeństwo. Kłócimy się, ale uważam że to lepsze niż milczenie...bo oznacza że nam zależy. Pracujemy nad sobą,widzę że się stara pomagać w domu. W lepsze dni są buziaczki i Przytulanki... Ale ja wieczorami o 21 padam,więc mało czasu mamy dla siebie. Niestety mam predyspozycje do szpiegowania...i znowu sprawdziłam mojego męża...historie w komórce (Wiem wiem,że to przykre i nie do pomyslenia). Ale mam ogromny problem z zaufaniem...No i 9dkryalam że za moimi plecami założył Facebooka (bo oboje nie mamy, oddzielna historia, kiedyś miał i zawiódł moje zaufanie, poza tym stwierdziliśmy że jak chce się utrzymywać kontakt to są tel). No i mu o tym powiedziałam. Tłumaczył tym że mu potrzebny był do drugiej pracy, jest trenerem piłki nożnej i z rodzicami miał mieć kontakt i coś tam innego). I niby 2 tyg temu usunął konto. Ale moje podejrzenia padają na co innego .. skoro wie jak to z tym Facebookiem u nas mógł przyjść i pogadać że potrzebuje założyć. Nie lubię jak robi cos za plecami. I tak w kółko. Chyba bez terapii się nie obejdzie ...
Kurczę, to chyba faktycznie czas na terapię. Nie dziwię się, że go sprawdzasz skoro już kiedyś zawiódł Twoje zaufanie. Może faktycznie to, że założył tego fb nic nie znaczy ale pewnie różne myśli chodzą Ci po głowie...

My też dzisiaj na spacerku ale tylko przed domem bo czekam na 2 kurierów więc muszę być w domu , zamówiłam małej taki komplecik kołderka i poduszka zimowa i poduszkę motylka. Hahaha a jakiś czas temu pisałam o motylku na co to po co takie wynalazki że bez tego można się obejść itp jak to człowiek zmienia zdanie :D
. A druga paczka z C&A 1.5 tygodia czekania gorzej jak z H&M szok...
Wczoraj bylismy z małą wybrać czapkę i apaszkę , opaskę , rajstopki body , szatke i świece i wyszło 160 zł a gdzie jakbym kupowała tam płaszczyk i sukienkę buciki to chyba z 400 zł by wyszło masakra ile to wszystko kosztuje .
Tak patrzę na wózek że przewnie za długo nie pojeździmy chyba w gondoli . Gondolka ma długość wewnątrz ok 78-80 cm jakoś tak wg producenta , ale ubrać dziecko grubiej to też parę cm dochodzi.
@Ewka34 kupiłam te chusteczki babydream nasączone wodą i są ok . Chociaż ciężko powiedzieć bo narazie tylko 2 zużyłam :p
IMG_20181010_124744.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_124744.jpg
    IMG_20181010_124744.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 253
Hej dziewczyny ☺ nie było mnie parę dni tu i mam zaległości nie do nadrobienia. Byliśmy w niedzielę na chrzcinach u małego Wojtusia. Mały ma 2 i pół mca a waży niecałe 3500g. Urodził się w 34 tc z wagą 1700. Jeszcze spadł do 1500 i powoli przybiera. Najważniejsze, że jest zdrowy. Ale w rozwoju faktycznie jest do tyłu sporo. Mój mały już się śmieje w głos, gaworzy, popiskuje, rozgląda, a Wojtuś jeszcze nic. Wygląda jak mój mały jak się urodził. Same zobaczcie. 2 tyg różnicy. Piotruś wczoraj skończył 9 tyg i waży prawie 6 kilo☺
Zobacz załącznik 906070
O rany jaki maluszek ❤️ a twój to już duży bobas :o

reklama
Do góry