reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
Ja się zastanawiam. Na tym w 6tż wszystko było ok. Kiedyś nie zalecano kontroli. Przynajmniej z moimi dziewczynkami byłam na jednym badaniu. Mam wrażenie że to chęć zysku że strony lekarza bo byłam prywatnie.

Melduję że dołączam dziś do zacnego grona tych co zaczęły ćwiczyć... jak zaliczycie też trening to piszcie tu może. Zawsze grupa motywujaco-wspierajaca się przyda :)

Pogoda się zrobiła piękna:) jak dla mnie mogłoby tak zostać do wiosny. No może z mała przerwa na białe święta;)

Na weekend przyjeżdża teściowa. Zbieram siły i nerwy... :D

U mnie wyszlo prawidlowo wszystko.. kazal przyjsc za 4 tyg oczywiscie prywatnie.. z pierwsza bylam dopiero po pol roku na kolejnym badaniu. Takze ja nie ide dopiero pozniej pojde
Mi kazal po nowym roku przyjść i też byłam prywatnie. Bo na NFZ terminy na grudzień, może teraz na styczeń zdążę się zarejestrować [emoji23]

reklama
Ja się zastanawiam. Na tym w 6tż wszystko było ok. Kiedyś nie zalecano kontroli. Przynajmniej z moimi dziewczynkami byłam na jednym badaniu. Mam wrażenie że to chęć zysku że strony lekarza bo byłam prywatnie.

Melduję że dołączam dziś do zacnego grona tych co zaczęły ćwiczyć... jak zaliczycie też trening to piszcie tu może. Zawsze grupa motywujaco-wspierajaca się przyda :)

Pogoda się zrobiła piękna:) jak dla mnie mogłoby tak zostać do wiosny. No może z mała przerwa na białe święta;)

Na weekend przyjeżdża teściowa. Zbieram siły i nerwy... :D
To ja nie wiem ale byłam na nfz i na kontrolę też na NFZ :) i tam też były dziewczyny ze starszymi dziećmi właśnie na kontrolę tak po prostu :)

Hmmm.... A spacer liczy się jako trening ? [emoji3][emoji3] Pasowałoby , to dzisiaj zaliczyła bym kolejny trening [emoji3]

Do góry