E
Ewka34
Gość
Organizmy sa rozne :*To ja się nie znam w takim razie ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Organizmy sa rozne :*To ja się nie znam w takim razie ..
U mnie wyszlo prawidlowo wszystko.. kazal przyjsc za 4 tyg oczywiscie prywatnie.. z pierwsza bylam dopiero po pol roku na kolejnym badaniu. Takze ja nie ide dopiero pozniej pojdeDziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
I co wtedy trzeba zrobić?
U nas wyszło wszystko dobrze ale kazał przyjść jeszcze na kontrolęDziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
U nas też wyszło ok, ale kazali przyjść na kontrolę i się na pewno wybiorę [emoji16]Dziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
Spoko, ja też próbowałam karmić z nakładkami ale nie wygodnie mi byłoTak z nakladkami, zrobiłam tak jak wcześniej napisałam. Dałam jej z nakładka, chwile pociągnęła, a zaraz zdjęłam i jadła już bez. Oby jej się znowu nic nie odmienilo Jeszcze raz dziękuje, ze mi to podsunęłas
Ja się zastanawiam. Na tym w 6tż wszystko było ok. Kiedyś nie zalecano kontroli. Przynajmniej z moimi dziewczynkami byłam na jednym badaniu. Mam wrażenie że to chęć zysku że strony lekarza bo byłam prywatnie.Dziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
Mi kazal po nowym roku przyjść i też byłam prywatnie. Bo na NFZ terminy na grudzień, może teraz na styczeń zdążę się zarejestrować [emoji23]U mnie wyszlo prawidlowo wszystko.. kazal przyjsc za 4 tyg oczywiscie prywatnie.. z pierwsza bylam dopiero po pol roku na kolejnym badaniu. Takze ja nie ide dopiero pozniej pojde
Dlatego mi dziwne bylo ze za 4 tyg a tymbardziej ze wszystko bylo prawidlowo..Mi kazal po nowym roku przyjść i też byłam prywatnie. Bo na NFZ terminy na grudzień, może teraz na styczeń zdążę się zarejestrować [emoji23]
To ja nie wiem ale byłam na nfz i na kontrolę też na NFZ i tam też były dziewczyny ze starszymi dziećmi właśnie na kontrolę tak po prostuJa się zastanawiam. Na tym w 6tż wszystko było ok. Kiedyś nie zalecano kontroli. Przynajmniej z moimi dziewczynkami byłam na jednym badaniu. Mam wrażenie że to chęć zysku że strony lekarza bo byłam prywatnie.
Melduję że dołączam dziś do zacnego grona tych co zaczęły ćwiczyć... jak zaliczycie też trening to piszcie tu może. Zawsze grupa motywujaco-wspierajaca się przyda
Pogoda się zrobiła piękna jak dla mnie mogłoby tak zostać do wiosny. No może z mała przerwa na białe święta
Na weekend przyjeżdża teściowa. Zbieram siły i nerwy...