reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
Na takiej stronie sówka mają rajstopki różne od rozmiaru 50-56 , duzo osób poleca tą stronę i tanie są
Screenshot_20181009-213141.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181009-213141.jpg
    Screenshot_20181009-213141.jpg
    152,4 KB · Wyświetleń: 356
Ja rajtki kupilam w rossmanie i sa super ;)
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe :D ;) poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo ;) zaden wstyd :*
A to nie że wstyd ale jakoś dziwnie mi to wygląda. Pewnie będę ubierać w zimie żeby mu było ciepło. Ale jak już będzie trochę większy to jednak kalesony :)

My też dzisiaj na drugim USG bioderek i ok ale mamy jeszcze kontrolę jak skończy 3 miesiące i to już będzie ostatnia.

No mi teoretycznie,patrzac na moja mame ,do menopauzy mam gdzies 7 lat ;) chyba ze dostane pozniej :D mam juz dwojke ale chce jeszcze synka ;) zobaczymy czy jest mi to zapisane ;)
No to fakt musisz sie pospieszyc :) my sie staralismy 7 miesiecy wiec tez bede musiala sie pospieszyc hehe :) ale menopauza jest tez ok jak sie juz nie planuje dzieci bo nie trzeba sie zabezpieczac a i chyba tez okresu nie ma wiec nie taka menopauza straszna :p

Ja nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
Ja kupilam sobie rajstopki w pepco za chyba 7 zl rozmiar 3-6 miesiecy i juz moj maly w nich chodzi a tam sa zanizone rozmiarowki mojemu juz 3 razy zalozylam jak było zimno

reklama
Do góry