reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 905014 Jak miło jak jest jeszcze piękna pogoda na zewnątrz :) ale nastukalyscie postów, my od wczoraj wieczorem mieliśmy kryzys braku kupki, prężenie było cała noc, cały dzień, aż dzisiaj na noc dałem jej herbatki z koperku i tak biedna zasnęła ze przez cała noc obudziła się tylko raz, powtórzyłam herbatkę jeszcze rano i po południu już z niej wszystko wyszło ufff, nie sądziłam ze jak urodzę to najbardziej będą mnie cieszyły gazy i kupy hehe
Dzis bylo pieknie bylam z małym na polu 3h najpierw godz spacerkiem do sklepu potem nakarmilam i 2h spal pod domkiem :) ja tez nie jestem w stanie nadrobić mam dwie strony otwarte i nadrabiam a raczej staram się :) a nie bylo mnie tu 2 miesiące bo mialam po przeprowadzce problem z netem :( ale powrocilam moze mnie tu jeszcze któraś pamieta :)

reklama
Ze jak Hahaha? Dajcie nam jedna:p
Ja wezme dwie [emoji23][emoji23]
My też, my też, my też chcemy ;) u nas po trzy dniowym zastoju poszły dwie ale co się nachodziłam z termoforem to się nachodziłam.
Chętnie oddam A tak na serio to nie wiem czemu ona tyle robi. Czasami to nawet z 10zrobi na dobę. Dziś na spacerze 3godzinnym 2razy ją przebieralam. Pediatra mówi, że jest okm

Do góry