reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Od rana takie smieszki z mamą :) ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20181005_102903.jpg
    20181005_102903.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
Możliwe ale takie podejście trochę dziecinne ma wg mnie... Mało jest teraz matek które karmią tylko piersią. Dzieci są karmione mm i jakoś żyją normalnie.. Inni lekarze mają jakieś normalniejsze podejście. Nawet w szpitalu było "normalnie"
Wydaje mi się, że jednak sporo jest matek które karmią tylko piersią :) Tzn ja nie potępiam mm, sama się nad tym niekiedy zastanawiam, ale wydaje mi się że na samym kp też jest sporo dzieci :)

A może kup te czopki ziołowe „Melilax”. Kiedyś tu jakaś dziewczyna nie od nas poleciła gdy będę problemu z kupka i są ziołowe co najważniejsze, wiec nie faszerujemy dziecka tak jak czapkami paracetamolu który oszukuje organizm maleństwa i tak jakby wyręcza je w robieniu tej kupki a tamten ziołowy środek działa podobno bardziej naturalnie ;)
Wydaje mi się, że na kupę jak coś to prędzej czopek glicerynowy a nie paracetamol się podaje

reklama

Super sukienka. Gdzie kupiłaś?:D

Mój na mm jak zje o 21 to usnie dopiero po 22 i budzi się po 2 czasami chwilę przed 3. Później budzi się o 6. O 6 biorę go do łóżka żeby spał ze mna i śpimy do 8. Później cały dzień harcuje. Robi sobie jedną dwu godzinną drzemkę w ciągu dnia i to wszystko. W dzień też je co 3 godziny. Czasami zdarzy mu się co dwie.

Do góry