Maljan
Fanka BB :)
No to widzisz, czyli to nie tak "kolorowo" na mm [emoji16] Takie mity słyszałam [emoji16]Nie spia dluzej moja w dzien dostaje mm i budzi sie co godzine..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to widzisz, czyli to nie tak "kolorowo" na mm [emoji16] Takie mity słyszałam [emoji16]Nie spia dluzej moja w dzien dostaje mm i budzi sie co godzine..
A ja to bym chciała używać, ale moja nie akceptuje, a czasami wyjątkowo by się przydał :ONo i super tez tak chciałam, ale nie udało się [emoji16] wytrzymaliśmy jakoś ze 2 tyg bez [emoji23]
Chyba sprawa indywidualna, bo mój za każdym razem jak dam na wieczor mm to przesypia jedno karmienie a mm dostaje tylko raz na jakis czasTo samo chciałam pisac, ze to taki typowy stereotyp, bo metoda karmienia nie ma wpływy na długość snu u dzieci
Tez miałam takiego pediatrę i po pierwszej wizycie zmienilam. Zatrzymała się chyba w czasach dzieciństwa mojej matkiTo chyba taki lekarz który się zatrzymał X lat temu...
Hyhy a daj spokoj tez to slyszalamNo to widzisz, czyli to nie tak "kolorowo" na mm [emoji16] Takie mity słyszałam [emoji16]
Wydaje mi się, że jednak sporo jest matek które karmią tylko piersią Tzn ja nie potępiam mm, sama się nad tym niekiedy zastanawiam, ale wydaje mi się że na samym kp też jest sporo dzieciMożliwe ale takie podejście trochę dziecinne ma wg mnie... Mało jest teraz matek które karmią tylko piersią. Dzieci są karmione mm i jakoś żyją normalnie.. Inni lekarze mają jakieś normalniejsze podejście. Nawet w szpitalu było "normalnie"
Hyhy a daj spokoj tez to slyszalam
Wydaje mi się, że na kupę jak coś to prędzej czopek glicerynowy a nie paracetamol się podajeA może kup te czopki ziołowe „Melilax”. Kiedyś tu jakaś dziewczyna nie od nas poleciła gdy będę problemu z kupka i są ziołowe co najważniejsze, wiec nie faszerujemy dziecka tak jak czapkami paracetamolu który oszukuje organizm maleństwa i tak jakby wyręcza je w robieniu tej kupki a tamten ziołowy środek działa podobno bardziej naturalnie
A to moja kreacja na chrzest Zobacz załącznik 904541