Ja bym nie podawała zwykłego mleka. Nie prościej odciągnąć? Możesz nawet łączyć porcje które nie były ściągnięte w odstąpie więcej niż 24h ale wszystkie porcje muszą być tej samej temperatury. (schłodzone). Czyli nawet 4 porcje po 30 ml możesz połączyć.@KatiNails mam pytanko. Chcemy z mężem jechać w sobotę do kina i chce zostawić teściowej mała. Jako,że teraz na diecie bezmlecznej to czy podanie jednorazowo zwykłego mleka bebilon lub bebiko będzie straszne? Kupić lepiej bebilon pepti?
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Może najlepiej odciągnij swoje@KatiNails mam pytanko. Chcemy z mężem jechać w sobotę do kina i chce zostawić teściowej mała. Jako,że teraz na diecie bezmlecznej to czy podanie jednorazowo zwykłego mleka bebilon lub bebiko będzie straszne? Kupić lepiej bebilon pepti?
Mikasa7
G
gosc12
Gość
No my mamy się zapisać do poradni gastroenterologicznej. Więc musi się w jakiś sposób dać zbadaćZa mała jest na takie badania. My jesteśmy pod opieką poradni przyszpitalnej od kiedy córka skończyła 3 lata, testy robią dopiero jak dziecko skończy 5 a i tak często nic nie wychodzi a uczulenie jest. U nas no kakao uczula a w badaniach nie wyszło.
GorzkaPomarańcza
A to nie potówki? Minky nie przepuszcza powietrzaSpotkałyście się kiedyś z reakcją alergiczną w postaci wysypki na poliester lub minky? Poliester chyba prędzej, a minky często wykorzystywany jest w rzeczach dla dzieci więc chyba nie powinien uczulać ?
G
gosc12
Gość
Za mała jest na takie badania. My jesteśmy pod opieką poradni przyszpitalnej od kiedy córka skończyła 3 lata, testy robią dopiero jak dziecko skończy 5 a i tak często nic nie wychodzi a uczulenie jest. U nas no kakao uczula a w badaniach nie wyszło.
Przepraszam, teraz to przemyślałam. Przecież gastrolog to od diagnostyki ukladu pokarmowego..
G
gosc12
Gość
No ja już się nasłuchałam od mamy , że mecze to dziecko po lekarzach i kluciach żeby pobrać krew. Ale gdyby nie to , to dalej by się dziecko męczyło na złym mleku..Oby w końcu wszystko poszło po Waszej myśli ☺
Mam nadzieje, że u Ali się wyjaśni co jej może być żeby było wiadomo jak postępować żeby dziecko nie cierpiało.
A matczyna intuicja mnie nigdy nie zawiodła. To ja nieraz jej nie posłuchałam tylko "dobrych rad" babć albo kogoś innego i albo moje dziecko albo ja źle na tym wychodziliśmy.
reklama
Biedroneczka10
No ale to nie będą badać alergii...bo alergia to w alergologicznej. Gastroenterologia to choroby układu trawiennego.No my mamy się zapisać do poradni gastroenterologicznej. Więc musi się w jakiś sposób dać zbadać