U nas też właśnie tylko w 2 niedzielę w miesiącu są chrzciny
moja teraz nosi 62 niektóre 68 , a ubranka do chrztu na 68 jej kupię , sukienkę już zamówiłam i sweterek z hm , płaszczyk już też zamówiony
nie kupuje typowo zestawu do chrztu tylko takie bardziej eleganckie rzeczy które jeszcze później założymy
sukieneczkę z hm kupiłam za 39 zł jak będzie taka tam sobie to użyje ja jaka sukienkę awaryjną na przebranie to wiadomo to maluszek i może się jej ulać czy cos ..
więc warto mieć na zmianę cos sukieneczkę a dla chłopca dodatkową koszule czy body
Pod sukieneczkę założymy body na ramiączka a jak będzie zimno to na sukienkę sweterek i dopiero plaszczyk . Jeszcze muszę kupić rajstopki, buciki i czapkę
Jak zamawiałam ten sweterek i sukienkę z hm ze 3 dni temu to były dostępne wszystkie rozmiary a dzisiaj patrzę że kazden rozmiar wykupiony , ostro ludzie biorą ..
Chłopca chyba łatwiej ubrać jak dziewczynkę , koszule łatwiej wybrać jak sukienkę do tego rajstopki grube
Zobacz załącznik 901210 Zobacz załącznik 901211 Zobacz załącznik 901213 Zobacz załącznik 901220 Zobacz załącznik 901212