O jak słodko ten pompon w czapce jest superA to mój maluch - pierwsza fotka z sesji
Zobacz załącznik 900153
reklama
G
gosc12
Gość
Już umeblowani ?@klaudiaa975 my powoli zaczynamy zbierać swoje rzeczy do przeprowadzki a przez te ostatnie wariacje Małego mam tylko większy bałagan. Jak mi zasnął i próbowałam się za coś zabrać do zrobienia to chyba niczego do końca nie zrobiłam. Teraz o ile będzie spokojniejszy to biorę się do roboty bo zwariować można w domu pełnym ludzi gdzie każdy wie najlepiej co jest dobre dla mojego syna
Dziewczynki są do siebie bardzo podobne. Jak znajdę wrzucę wam foto z okolic jak miały rok. No identyko A Leos jest moim zdaniem inny. Mąż mówi że bardziej męski A ja nie wprowadzam go z błędu. Do kogo zaś podobne to nie wiem... jedni mówią że bardzo do mnie inni że bardzo do męża grunt że nie do teściów zostawiam waszej ocenieTak, macie rację. Na nią już była pora.
Avalia, śliczne to twoje Trio dziewczynki podobne do siebie jak bliźniaczki. No i chyba cała 3 podobna do Ciebie.
Załączniki
G
gosc12
Gość
Córeczki wyglądają jak bliźniaczki słodkie dzieciaczkiKlaudia, brat jest duży. Ja bym odpuscila uslugiwanie mu. Z Alicja zaś myślę że się unormuje. Teraz taki etap że dzieci jeszcze nie do końca ukształtowane mają jakieś problemy że się układu pokarmowego. Wyklaruje się zobaczysz :* A Kamil no cóż... ja przez mojego też wczoraj beczalam... wiesz że nieporozumienia są jakąś normalnoscia w związku. Nie mówię tu o patologicznych zachowaniach ale jakąś wymiana zdań zdarza się każdemu. Myślę że jak się przeprowadzicie będzie lepiej.
Ode mnie również:*
Bardzo mi przykro. Przytulam mocno:*
U nas dziś ma być położna ostatni raz. Cieszę się że to już koniec jej wizyt. Chyba nietowarzyska jestem
Pochwalę się wam moimi skarbiszonami
A jeśli o Kamila chodzi, to ja się go czepiam strasznie .O wszystko .. aż mi go potem szkoda .. zostaje jeszcze jeden tydzień na wolnym, mam nadzieję , że go psychicznie nie udusze [emoji16]
G
gosc12
Gość
Sliczne zdjęcie [emoji7]A to mój maluch - pierwsza fotka z sesji
Zobacz załącznik 900153
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Syna karmilam mieszanie 15 miesięcy i nigdy nie mial problemów z brakiem kupki tylko mm musi być odpowiednio dobrane
U nas tez tak to problemów nie ma, a pediatra powiedział, że to normalne jak dziecko jeden dzień czy dwa nie zrobi kupki, ale możliwe, że może mleko inne by się przydało. Narazie używany tego z babydream
miloscwczasachpopkultury
Moja matka po nocy jeździła do apteki po czopek glicerynowy i była kupka po prawie 2 godzinach. Mały o wiele spokojniejszy, dziś płakał tylko jak miał pełna pieluchę. Teraz próbujemy zasnąć w nowym bujaku - też się skusiłam na ten kinderkraft
I super cieszę się, że pomogło
U nas tez Bujak jest ten sam i super się sprawdza
miloscwczasachpopkultury
Czy wasze dzieci ulewaja karmione tylko piersią?
Moja w ogóle prawie nie ulewa, ale wiadomo każde dziecko inne [emoji5]
Paulana
A ogólnie normalnie jak się karmi i jest nietolerancja to jakie są objawy?U nas jest zielona , a podaje delicol ciągle. To możliwe , że na coś jeszcze ma alergię prócz nietolerancji ?
reklama
Maja tez juz dwa dni mi nie robiła kupy. Raptem dwa razy pobrudzila pampersa. Ale Bączki bez bólu i większego wysiłku robi. Często leży swobodnie a one same uciekają. A że jest tylko na KP to się tym nie przejmuje.U nas tez tak to problemów nie ma, a pediatra powiedział, że to normalne jak dziecko jeden dzień czy dwa nie zrobi kupki, ale możliwe, że może mleko inne by się przydało. Narazie używany tego z babydream