reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@klaudiaa975 my powoli zaczynamy zbierać swoje rzeczy do przeprowadzki a przez te ostatnie wariacje Małego mam tylko większy bałagan. Jak mi zasnął i próbowałam się za coś zabrać do zrobienia to chyba niczego do końca nie zrobiłam. Teraz o ile będzie spokojniejszy to biorę się do roboty bo zwariować można w domu pełnym ludzi gdzie każdy wie najlepiej co jest dobre dla mojego syna :p
Już umeblowani ?:)

Tak, macie rację. Na nią już była pora.

Avalia, śliczne to twoje Trio:) dziewczynki podobne do siebie jak bliźniaczki. No i chyba cała 3 podobna do Ciebie.
Dziewczynki są do siebie bardzo podobne. Jak znajdę wrzucę wam foto z okolic jak miały rok. No identyko:) A Leos jest moim zdaniem inny. Mąż mówi że bardziej męski:D A ja nie wprowadzam go z błędu. Do kogo zaś podobne to nie wiem... jedni mówią że bardzo do mnie inni że bardzo do męża :) grunt że nie do teściów:D zostawiam waszej ocenie;)

Załączniki

• 20180920_170041.jpg
    20180920_170041.jpg
    513 KB · Wyświetleń: 133
Klaudia, brat jest duży. Ja bym odpuscila uslugiwanie mu. Z Alicja zaś myślę że się unormuje. Teraz taki etap że dzieci jeszcze nie do końca ukształtowane mają jakieś problemy że się układu pokarmowego. Wyklaruje się zobaczysz :* A Kamil no cóż... ja przez mojego też wczoraj beczalam... wiesz że nieporozumienia są jakąś normalnoscia w związku. Nie mówię tu o patologicznych zachowaniach ale jakąś wymiana zdań zdarza się każdemu. Myślę że jak się przeprowadzicie będzie lepiej.

Ode mnie również:*

Bardzo mi przykro. Przytulam mocno:*

U nas dziś ma być położna ostatni raz. Cieszę się że to już koniec jej wizyt. Chyba nietowarzyska jestem;)

Pochwalę się wam moimi skarbiszonami
Córeczki wyglądają jak bliźniaczki ❤️ słodkie dzieciaczki :)
A jeśli o Kamila chodzi, to ja się go czepiam strasznie .O wszystko .. aż mi go potem szkoda .. zostaje jeszcze jeden tydzień na wolnym, mam nadzieję , że go psychicznie nie udusze [emoji16]

Syna karmilam mieszanie 15 miesięcy i nigdy nie mial problemów z brakiem kupki :) tylko mm musi być odpowiednio dobrane

U nas tez tak to problemów nie ma, a pediatra powiedział, że to normalne jak dziecko jeden dzień czy dwa nie zrobi kupki, ale możliwe, że może mleko inne by się przydało. Narazie używany tego z babydream

Moja matka po nocy jeździła do apteki po czopek glicerynowy i była kupka po prawie 2 godzinach. Mały o wiele spokojniejszy, dziś płakał tylko jak miał pełna pieluchę. Teraz próbujemy zasnąć w nowym bujaku - też się skusiłam na ten kinderkraft :)

I super :) cieszę się, że pomogło ;)

U nas tez Bujak jest ten sam i super się sprawdza

reklama
U nas tez tak to problemów nie ma, a pediatra powiedział, że to normalne jak dziecko jeden dzień czy dwa nie zrobi kupki, ale możliwe, że może mleko inne by się przydało. Narazie używany tego z babydream
Maja tez juz dwa dni mi nie robiła kupy. Raptem dwa razy pobrudzila pampersa. Ale Bączki bez bólu i większego wysiłku robi. Często leży swobodnie a one same uciekają. A że jest tylko na KP to się tym nie przejmuje.

Do góry