reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja ma etap "mama badz przy mnie caly czas,bo bede sie drzec " oby jej to minelo :D bo nic nie zrobie w domu :D
Jestesmy na mieszance bebiko comfort ze zwyklym..(do zwyklego dodaje miarke comfortu) i cycu.. kupki sa codziennie,nawet zdarza sie kilka razy dziennie.. ;) brzuszek nie boli ;) zrezygnowalam ze slodyczy, bo moze i przez to mloda nie mogla wtedy sie wykupkac..
Z plesniawka wygralysmy,slicznie jej zeszla ;)
Zaczyna mi sie mega slinic wiec chyba cos sie zaczyna.. ;)
A ja dostalam katar od wczoraj :/
Zdrowia! Super, że pleśniawki zniknęły. Moja córka tak miała, że musiałam być ja lub tata cały czas obok. Bardziej mama w sumie. Nic nie byłam w stanie sama zrobić w domu inaczej był taki ryk, że ciężko było uspokoić.

Zdrowia! Super, że pleśniawki zniknęły. Moja córka tak miała, że musiałam być ja lub tata cały czas obok. Bardziej mama w sumie. Nic nie byłam w stanie sama zrobić w domu inaczej był taki ryk, że ciężko było uspokoić.
Dzieki ;)
Dzis rano np ,patrze na nia,spi.. to powoli wstalam,patrze oczko delikatnie otworzone.. wyszlam na chwile do kuchni,slysze taki ryk.. masakra :D od kilku dni tak ma ;)

Dziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?

Dziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?
U nas w urzędzie mąż odebrał wszystko po 3 dniach od narodzin [emoji4]

reklama
Do góry