reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa
IMG-20180919-WA0001-1.jpg

Załączniki

• IMG-20180919-WA0001-1.jpg
    IMG-20180919-WA0001-1.jpg
    207,6 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Pięknie już Wasze maluszki podnoszą główki.

My wczoraj już mieliśmy wizytę u ostopaty. Kilka miejsc mu odblokowała i jak do tej porykrzykow nie było. W ogóle dzisiaj cały dzień śpi, z przerwami na jedzenie. Dzisiaj też mieliśmy bilans. Leo waży 4600 i ma 59 cm. 26.10 mamy termin na pierwsze szczepienie. Muszę jeszcze dzisiaj poczytać trochę o szczepieniach.
Leo dalej kładzie się głowka częściej na prawa stronę. Jeżeli mu zmienię głowke na lewą stronę to za chwilę i tak zmieni pozycje. Ostopatka poradziła, żeby kłaść go po drugiej stronie łóżeczka, bo może odwraca głowke do okna, badz w stronę mojego głosu. Będziemy tak robić. Jeżeli nie będzie poprawy nasza pediatra radziła iść do ortopedy i o coś tam odblokowuje. To samo dziś mówiła moja położna i polecała tego samego ortopedę co pediatra. Zobaczymy czy będzie poprawa.

Marta też wczoraj gorączkowała. Miała 39 stopni. Dzisiaj pediatra ja oglądała, ale nic podejrzanego nie widziała, tylko lekko zaczerwienione w gardle. Mam nadzieję, że temp. Juz nie wróci.

Szkoda tylko, bo mamy piękna pogodę, ale nie kusze losu i siedzimy w domu. Wczoraj po podwórku właśnie temp. Skoczyła tak wysoko.
Zobacz załącznik 899608

Moja pierwsza drzemka na brzuszku
Zobacz załącznik 899609

Z Martą po występie w niedzielę
Zobacz załącznik 899610
Piekne zdjecia

Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Super!!! Niepotrzebne nerwy miałaś ☹ grunt, że wszystko dobrze!
Ja też mam się wstrzymać jeszcze ze 2 tyg, po wizycie u ostopaty. Tak mi dzisiaj położna mówiła. Wiesz co fizjoterapeuta miałby robić?
Konsultacja i pewnie ćwiczenia, które wzmocnią tą stronę tułowia. Po rozmowie z lekarką, wiem że może to być metoda Vojty...A niestety wiem "z czym to się je"[emoji85]☹

Ja 1.10 na szczepienie i już się boje , myślałam , że mama będzie ze mną a ostatniego wyjeżdża :(
A na wizycie u gina wszystko okej , powiedział , że okres za 2/3 tygodnie , więc mam jeszcze trochę spokoju :)
I mam pytanie :) po wszystkich antykoncepcyjnych tabletkach rosną piersi ?
Ja brałam kilka lat różne firmy i mi nie urosły [emoji16]

reklama
Do góry