aniaczarnula
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekne zdjeciaPięknie już Wasze maluszki podnoszą główki.
My wczoraj już mieliśmy wizytę u ostopaty. Kilka miejsc mu odblokowała i jak do tej porykrzykow nie było. W ogóle dzisiaj cały dzień śpi, z przerwami na jedzenie. Dzisiaj też mieliśmy bilans. Leo waży 4600 i ma 59 cm. 26.10 mamy termin na pierwsze szczepienie. Muszę jeszcze dzisiaj poczytać trochę o szczepieniach.
Leo dalej kładzie się głowka częściej na prawa stronę. Jeżeli mu zmienię głowke na lewą stronę to za chwilę i tak zmieni pozycje. Ostopatka poradziła, żeby kłaść go po drugiej stronie łóżeczka, bo może odwraca głowke do okna, badz w stronę mojego głosu. Będziemy tak robić. Jeżeli nie będzie poprawy nasza pediatra radziła iść do ortopedy i o coś tam odblokowuje. To samo dziś mówiła moja położna i polecała tego samego ortopedę co pediatra. Zobaczymy czy będzie poprawa.
Marta też wczoraj gorączkowała. Miała 39 stopni. Dzisiaj pediatra ja oglądała, ale nic podejrzanego nie widziała, tylko lekko zaczerwienione w gardle. Mam nadzieję, że temp. Juz nie wróci.
Szkoda tylko, bo mamy piękna pogodę, ale nie kusze losu i siedzimy w domu. Wczoraj po podwórku właśnie temp. Skoczyła tak wysoko.
Zobacz załącznik 899608
Moja pierwsza drzemka na brzuszku
Zobacz załącznik 899609
Z Martą po występie w niedzielę
Zobacz załącznik 899610
Super wiadomość!!!! Bardzo się cieszę!!! Ogromną ulgą dla WasDziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Super! Niepotrzebnie tyle nerwowDziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Nie moge sie nadziwic jaka on ma czuprynke. Super
Ja też mam się wstrzymać jeszcze ze 2 tyg, po wizycie u ostopaty. Tak mi dzisiaj położna mówiła. Wiesz co fizjoterapeuta miałby robić?Mój ma ten sam problem z główką. Mamy 2 tygodnie żeby coś z tym zrobić, inaczej czeka nas wizyta u fizjoterapeuty.
Super!!! Niepotrzebne nerwy miałaś ☹ grunt, że wszystko dobrze!Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Konsultacja i pewnie ćwiczenia, które wzmocnią tą stronę tułowia. Po rozmowie z lekarką, wiem że może to być metoda Vojty...A niestety wiem "z czym to się je"[emoji85]☹Ja też mam się wstrzymać jeszcze ze 2 tyg, po wizycie u ostopaty. Tak mi dzisiaj położna mówiła. Wiesz co fizjoterapeuta miałby robić?
Ja brałam kilka lat różne firmy i mi nie urosły [emoji16]Ja 1.10 na szczepienie i już się boje , myślałam , że mama będzie ze mną a ostatniego wyjeżdża
A na wizycie u gina wszystko okej , powiedział , że okres za 2/3 tygodnie , więc mam jeszcze trochę spokoju
I mam pytanie po wszystkich antykoncepcyjnych tabletkach rosną piersi ?