Starsze dziecko inaczejKurcze nie mierzyłam mu wcześniej i się zdziwiłam trochę. Ale wiedziałam że u takich maluchów to temp nie jest jeszcze stała i może się wahać. I teraz ma 36.9. A ja 36.6. Ale wiedzieć to jedno a widzieć taką temp u dziecka tym bardziej w dniu szczepienia to drugie. Natalia jak ma 37.2 to zazwyczaj ma jakąś infekcję typu katar
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
W kolysce jak tylko oczy zaczyna otwierac to bujamy i spi dalejW czym bujany był ?
Moja jest jeszcze czerwona. Zaczęłam wczoraj smarować cepanem ale nie wiem czy nie za wcześnie.Rozumiem [emoji4] A właśnie... dziewczyny po cc, czy blizna wam już jakoś blednie? Czy nadal jest czerwona?
Bajunia
Tak ostatnio lubimy usypiać. Na podusi na kolanach mamy i bujamy leciutko ☺
Na szczęście ładnie też zasypia sam. Najedzony i przewinięty przytulony do pieluszki. Przeciwieństwo Natalki. Ona bez smoczka ani żadnej pieluszki przy buzi tylko z moim cycem w buzi najlepiej.
Załączniki
Maljan
I ile kasy was to wszystko wyszło? Bo my planujemy ten sam zestawMy dzisiaj szczepimy się płatnymi 6w1 plus rota i darmowe pneumokoki
Jeśli już zagojona to możesz jużMoja jest jeszcze czerwona. Zaczęłam wczoraj smarować cepanem ale nie wiem czy nie za wcześnie.
miloscwczasachpopkultury
Kurcze nie mierzyłam mu wcześniej i się zdziwiłam trochę. Ale wiedziałam że u takich maluchów to temp nie jest jeszcze stała i może się wahać. I teraz ma 36.9. A ja 36.6. Ale wiedzieć to jedno a widzieć taką temp u dziecka tym bardziej w dniu szczepienia to drugie. Natalia jak ma 37.2 to zazwyczaj ma jakąś infekcję typu katar
Najlepiej mierzyć maleństwu temperaturę przez odbyt. I odjąć trzeba 0,5 stopnia.
Biedroneczka10
O boziu nienawidziłam tego u córki robić wierciła się nie podobało jej się to.Najlepiej mierzyć maleństwu temperaturę przez odbyt. I odjąć trzeba 0,5 stopnia.
Wiem że tak najbardziej miarodajne ale jednak zamówiłam termometr bezdotykowy dzisiaj chyba nawet ten co większość z Was polecała sanity babytemp.
reklama
Maljan
Ja też go mam, tylko jeśli dziecko jest chore to wg mnie on nie jest bardzo precyzyjny. On służy mi bardziej do tego żeby sprawdzić w jakich okolicach jest temperatura. Ale żeby wiedzieć dokładnie ile jest to trzeba dodatkowo w pupce zwykłym. Ja tak przynajmniej musiałam w szpitalu, bo musiałam dokładnie wiedzieć ile ma.O boziu nienawidziłam tego u córki robić wierciła się nie podobało jej się to.
Wiem że tak najbardziej miarodajne ale jednak zamówiłam termometr bezdotykowy dzisiaj chyba nawet ten co większość z Was polecała sanity babytemp.