reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas tak oglądamy książeczki:))

Załączniki

• IMG_20180919_082306.jpg
    IMG_20180919_082306.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 125
Dziewczyny jaką temp mają Wasze maluchy? Dzisiaj mamy szczepienie i mierze małemu teraz i ma 37.2 na czole elektronicznym termometrem. Mi pokazało 36.4

Dziewczyny jaką temp mają Wasze maluchy? Dzisiaj mamy szczepienie i mierze małemu teraz i ma 37.2 na czole elektronicznym termometrem. Mi pokazało 36.4
37 to temp spoko.
Mi Maja po szczepieniu po 38. Wczoraj rano 38.5. I to tylko dwa razy. Leków przeciwgorączkowych i tak poniżej 38 stopni dziecku się nie podaje. Dzieciom od 38. Dorosłych od 38.5

37 to temp spoko.
Mi Maja po szczepieniu po 38. Wczoraj rano 38.5. I to tylko dwa razy. Leków przeciwgorączkowych i tak poniżej 38 stopni dziecku się nie podaje. Dzieciom od 38. Dorosłych od 38.5
Niemowlęta maja podniesiona temp ciała. Po spaniu, jedzeniu, płaczu może się lekko podnieść. I na wieczór też.
Także do 38 stopni spokojnie :*

Ma wysypkę... zaczęła się od buzi, szyi, uszu, karku. Jakieś 2-3 dni temu przeszła jeszcze na brzuszek i nogi. Nabiału nie jem od czwartku, a już w niedzielę wysypka robiła się mniejsza, a dzisiaj na buzi i okolicach jest już na prawdę ładnie. Jak zniknie całkiem to będę wprowadzać troszkę mleka i patrzeć na reakcję.
Ja na razie jakoś daję radę, ale na dłuższą metę masakra [emoji16]

U nas narazie na twarzy ale to podobno nadal trądzik.

37 to temp spoko.
Kurcze nie mierzyłam mu wcześniej i się zdziwiłam trochę. Ale wiedziałam że u takich maluchów to temp nie jest jeszcze stała i może się wahać. I teraz ma 36.9. A ja 36.6. Ale wiedzieć to jedno a widzieć taką temp u dziecka tym bardziej w dniu szczepienia to drugie. Natalia jak ma 37.2 to zazwyczaj ma jakąś infekcję typu katar

reklama
Narazie nie :) wszysyko podstawoweb, potem rotawirusy płatne ale nie pamiętam kiedy się to robiło dokładnie , jak taka wieksza już będzie , synkowi robiliśmy to kosztowało jakoś 280-300 zł
Rota my od razu na pierwszej wizycie szczepimy. Mamy przedszkolaka w domu, im szybciej tym lepiej;)

Do góry