Anulaa88
Fanka BB :)
O.to mi też chodziło [emoji4].dzięki!Tak jeszcze jest czerwona. Ale ładna cienka i czucie wokół niej jeszcze nie do końca mi wróciło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O.to mi też chodziło [emoji4].dzięki!Tak jeszcze jest czerwona. Ale ładna cienka i czucie wokół niej jeszcze nie do końca mi wróciło
Moja dzisiaj spała od 19:30 - 00:30 , i od 1:00 do 04:30 , teraz usypia. I co najlepsze te dwa pierwsze długie sny , spała w łóżeczkuWczoraj po karmieniu z cycow dalismy jeszcze 60ml mm. I nie wiem czy to sprawka mm czy kolyski- maluch spal od 21 do 3.30 [emoji50] co sie przebudzal to byl bujany
W czym bujany był ?Wczoraj po karmieniu z cycow dalismy jeszcze 60ml mm. I nie wiem czy to sprawka mm czy kolyski- maluch spal od 21 do 3.30 [emoji50] co sie przebudzal to byl bujany
A na coś płatnego się zdecydowaliście ?My w czwartek na pneumokoki to bezplatne
Tak ładnie Ci podnosi ?Ćwiczymy na brzuszku podnoszenie główki [emoji3]Zobacz załącznik 899377Zobacz załącznik 899378
Daj spokój każde dziecko w swoim tempie. To samo będzie z obracaniem, siadaniem, chodzeniem czy mówieniem.Tak ładnie Ci podnosi ?
To ja jestem teraz zaniepokojona
No mam nadzieję, że bedzie okej bo moja jeszcze nie unosi. Ale też chyba za rzadko ja ćwiczę na brzuszku :/Daj spokój każde dziecko w swoim tempie. To samo będzie z obracaniem, siadaniem, chodzeniem czy mówieniem.
Ja dzisiaj od razu.Dziewczyny, kiedy szczepicie przeciwko pneumokokom? Teraz od razu czy zaczynacie po pół roku czy po roku? Wtedy dawek jest mniej. Polecam artykuł Link do: synflorix kontra prevenar 13 - porównanie preparatów
A o której kąpiecie? U nas ostatnio każdej nocy pobudka ok 2 po tym jak zaśnie przed 21.Koło 17 Kacper dostał mm, szybko go przewinęłam i przebrałam siup do samochodu i pojechaliśmy do tesco i rossmana i dziecko anioł normalnie wróciliśmy i na półśpiocha go przewinęłam, potem nakarmiłam i śpi dalej reakcja mojego męża "o nie czyli będzie 2 razy pobudka w nocy"
Narazie nie wszysyko podstawoweb, potem rotawirusy płatne ale nie pamiętam kiedy się to robiło dokładnie , jak taka wieksza już będzie , synkowi robiliśmy to kosztowało jakoś 280-300 złA na coś płatnego się zdecydowaliście ?