Vanilia120
Fanka BB :)
Nie przechodz , to wcale nie prawda , że dziecko dłużej śpi po sztucznym. Ja zrobiłam błąd i żałuję ale już trudno.
Klaudia łącze się z Tobą w bólu. Jak miałam dużo mleka to każdy mi wmawial że jest wodniste, ma za mało tłuszczu i że dlatego moje dziecko jest głodne. Teraz widzę że popełnilam błąd i nie potrzebnie słuchałam się osób postronnych. Moje cycki są teraz bardzo miękkie. Jeszcze parę dni temu na myśl o dziecku leciało z nich mleczko a teraz nic. No i wczesniej byly jak kamienie. Jak nie karmilam malego przez 3 godziny to myslalam ze mi biust zaraz wybuchnie..a teraz cisza. jak przystawie malego to parę kropel jeszcze z nich wydusi. Zastanawiam się czy jutro nie zacząć katowac się laktatorem..moze jeszcze nic straconego. Sama nie wiem.
Mój mąż tydzień temu wrócił do oracy. Pierwsze dwie noce to była masakra, bo zawsze mąż wstawal raz do małego w nocy a pozniej bral go o 7 do kuchni a ja spałam sobie do 9. Już się przyzwyczaiłam że w tygodniu tylko ja do niego wstaje. Poza tym młody jak usnie między 22 a 23 tak budzi się koło 1-2 później koło 4-5 potem o 7 i już muszę wstawać bo nie chce spac. Nie ma teraz tragedii.
A czy któraś spotkała się z takim znamieniem? Wstyd się przyznać ale dopiero 2 tygodnie temu zobaczyłam to na jego pleckach. Mamy szczepienie 28 września ale nie wiem czy wcześniej się nie zapisać na wizytę do pediatry żeby to zobaczyła czy już poczekać na wizytę przed szczepieniem .
Załączniki
Ostatnia edycja: