G
gosc12
Gość
No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?A w mm też masz laktozei to sporo.
Jedynie w bebilonie pepti są śladowe ilości, a w Nutramigen ie nie ma wcale laktozy.
Edit. Teraz czytam i jest laktoza :///
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?A w mm też masz laktozei to sporo.
Jedynie w bebilonie pepti są śladowe ilości, a w Nutramigen ie nie ma wcale laktozy.
A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozyA w mm też masz laktozei to sporo.
No mowie Ci ze ma kazde mleko laktoze :* tylko Nutramigen całkowicie jest bez, a bebilon pepti ma śladowe ilości.No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?
Edit. Teraz czytam i jest laktoza :///
Jest jest. W bebilonie pepti w składzie nie masz laktozy bo są śladowe ilości ale w wykazie wartości odżywczych jest już tam uwzględniona.A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozy![]()
Zanim brzuszek przyzwyczai się do nowego mleka może minąć tydzień, dwaMoja od wczoraj zrobiła dwie takie bardzo twarde kupki .. a przepajam .. może to być od nowego mleka ?:/
Tak !!! ta siateczka z pampers Premium to jakieś nieporozumienie. Te zielone pampersy są już ok.A ja najbardziej lubie dadyale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
Wydaje mi się że NAN ma jakieś mleko dla dzieci z nietolerancją laktozy..Ale m musisz sprawdzić.A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozy![]()
Ładniusia[emoji16][emoji16][emoji16]Wczoraj Maja skończyła 7 tygodniZobacz załącznik 898507