G
gosc12
Gość
No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?A w mm też masz laktoze i to sporo.
Jedynie w bebilonie pepti są śladowe ilości, a w Nutramigen ie nie ma wcale laktozy.
Edit. Teraz czytam i jest laktoza :///
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?A w mm też masz laktoze i to sporo.
Jedynie w bebilonie pepti są śladowe ilości, a w Nutramigen ie nie ma wcale laktozy.
A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozyA w mm też masz laktoze i to sporo.
No mowie Ci ze ma kazde mleko laktoze :* tylko Nutramigen całkowicie jest bez, a bebilon pepti ma śladowe ilości.No ja wprowadzam HiPP ha , podobno tam też nie ma ?
Edit. Teraz czytam i jest laktoza :///
Jest jest. W bebilonie pepti w składzie nie masz laktozy bo są śladowe ilości ale w wykazie wartości odżywczych jest już tam uwzględniona.A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozy
Zanim brzuszek przyzwyczai się do nowego mleka może minąć tydzień, dwaMoja od wczoraj zrobiła dwie takie bardzo twarde kupki .. a przepajam .. może to być od nowego mleka ?:/
Tak !!! ta siateczka z pampers Premium to jakieś nieporozumienie. Te zielone pampersy są już ok.A ja najbardziej lubie dady ale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
Wydaje mi się że NAN ma jakieś mleko dla dzieci z nietolerancją laktozy..Ale m musisz sprawdzić.A wlasnie sie zastanawialam czy jest mm bez laktozy
Ładniusia[emoji16][emoji16][emoji16]Wczoraj Maja skończyła 7 tygodni Zobacz załącznik 898507