G
gosc12
Gość
To mi woda wyparuje i pewnie się spali ..Nie no podgrzewacz musi być chyba cały czas włączony by trzymał temperaturę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi woda wyparuje i pewnie się spali ..Nie no podgrzewacz musi być chyba cały czas włączony by trzymał temperaturę
To mi woda wyparuje i pewnie się spali ..
Ja mam w czajniku cały czas przegotowana wodę, wlewam do butelki która jest w podgrzewaczu - ciagle jest ciepła a pózniej wlewam sobie do butelki w której robię mleko
U mnie jest inaczej.
Ustawia się sterylizację, podgrzanie, rozmrażanie itp. Ale jak skacze podgrzanie to za trochę włącza się czerwona lampka i woda aż wyparowuje z tego wrzątku i za każdym razem muszę czekać aż się nagrzeje i później wyłączam .Zobacz załącznik 898521
A to na tej zasadzie to działa. To masz rację w takim razie. Nie pomyślałam że tam woda jest
Ja myślę , że po prostu za często i od samego początku dawałaś jej butelkę bo chyba już w szpitalu ściągałaś tak? Mój mały miał chyba tydz jak ściągnęłam z jednej piersi jak spał żeby zobaczyć ile mam mleka, ile on wypija i czy w ogóle się chyci butelki bo córka nie chciała. Ale ja jej dałam butelkę jak miała ok miesiąca to może za późno. Małemu dałam do tej pory butelkę z moim mlekiem 4 razy. Ładnie pijeJa przy drugim nawet raz butelki nie podam. Bo teraz od początku jak ściągałam swoje to dawałam w butelce i mała się wycwanila i były straszne krzyki i protesty przy piersi.
Żebyś widziała ☺ natura ☺ wyobraź sobie że mieszkasz w Afryce w lepiance z kozich kup i masz małe dziecko do wykarmienia. Nagle Ci się wydaje , że dziecko głodne bo płacze. Dasz butelkę z mm? Skąd ją weźmiesz? Natura tak nas matki wyposażyła , żeby móc wykarmić swoje dzieci. A jesteśmy jedynymi ssakami , które dokarmiają sztucznie swoje potomstwo.Ja przy skoku małej karmilam dłużej jak Mała nadganiała laktacje. Mądre te nasze cycki [emoji23]