miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Czyzbys miała laktator Canpol?
Ja mam z tej firmy i dla mnie jest super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyzbys miała laktator Canpol?
Powiedz mi, skoro 2-3karmienia dasz małej z butelki to co z twoimi piersiami? W sensie przez tyle godzin nie nabrzmiewaja bardzo, nie kapie mleko? Mi max po 4 godzinach od karmienia cycki chcą eksplodowac
A Canpol zły ? Ja mam i od porodu to już 2 miesiące ściągam codziennie. Codziennie tzn na każdo karmienie czyli z 10 razy dziennie ściągam i nie narzekam czyli to nie do końca od laktatora zależy
To te z biedronki w promocji wychodzą lepiej bo po 33 gr za szt ☺Ja ostatnio kupiłam na allegro za 104 zł już z wysyłka 228 szt Zobacz załącznik 898483
Miękkie piersi to nie wyznacznik ze nie ma pokarmu. Też mam miękkie piersi, a jak Mała się doklei do cyca to leci tak że nie nadąża łykać. I wystarczy jej 5 Minut na piersi żeby się najeść.Najgorsze jest to że ja mam miękkie cycki :/
Maja tez ma nietolerancje laktozy i dostaje laktaze i wszystko jest ok. Już nie pamiętam kiedy dałam mm. Dostaje przed cycem kropelki i nic się nie dziejeDzisiaj przeżyłam swój drugi pierwszy raz [emoji23] podchodziliśmy do sobie z K jak za pierwszym razem [emoji23] , byłam jakaś speszona, zawstydzona a do tego bałam się o ranę. Ale nie potrzebnie, mój podszedł bardzo delikatnie i chyba nigdy nie było tak romantycznie jak dzisiejszego wieczoru. [emoji173]️
Dwa tygodnie nie karmiłam piersią, a po wszystkim zanim założyłam stanik, ukapalam panele, swoje skarpetki, kawałek dywanu.. tyle mleka wyleciało .. no w szoku jestem .. a przystawiać już nie chce , bo mała tylko się męczy przy piersi a w dodatku boje się o jej brzuszek bo mimo diety podobno laktoza i tak jest w mleku matki a już szkodzić jej nie chce bardziej tak żałuję i płakać mi się chce jak pomyślę , że nie mogę i , że po prostu się nie da tak było to dla mnie ważne
I jeszcze muszę się pochwalić , że jednak się wyprowadzamy byliśmy dzisiaj na rozmowie z tą Panią od mieszkania . Przedłużyła umowe na dwa lata , później przedłuży dalej. Sprzedać będzie chciała dopiero za ok 5-7 lat. Ale nam , w ratach
A w mm też masz laktoze i to sporo.Maja tez ma nietolerancje laktozy i dostaje laktaze i wszystko jest ok. Już nie pamiętam kiedy dałam mm. Dostaje przed cycem kropelki i nic się nie dzieje
Ale fakt nawet jak masz dietę Twój organizm prudukuje laktoze. Bo jest to po prostu cukier mleczny.
Siedzę i czekam z butlą bo myślałam że mała juz się budzi a tu fałszywy alarm. Oczy na zapałkach mam, butla w.cieplej wodzie musi czekać. Teraz doceniam te podgrzewacze. Czasem się zastanawiam czy nie kupić. Wstawi się do podgrzewacza, trzyma stałą temperaturę i bym.nie musiała teraz garów odpalać.
Tylko twoja niunia ładnie je a moja mimo 6 tygodni męczenia się przy piersi nie chciała jeść nawet z nakładkaMaja tez ma nietolerancje laktozy i dostaje laktaze i wszystko jest ok. Już nie pamiętam kiedy dałam mm. Dostaje przed cycem kropelki i nic się nie dzieje
Ale fakt nawet jak masz dietę Twój organizm prudukuje laktoze. Bo jest to po prostu cukier mleczny.