Dokładnie pod Tczewem. Wioska BoroszewoSpod Gdańska? Hm. Też mieszkam no powiedzmy w okolicy Gdańska, w sensie odjechane tam nie jest takie trudne i długie, czyżby w końcu ktoś z moich rejonów choć trochę?
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
reklama
ninex
Fanka BB :)
Wiola strasznie mi przykro,a już miałam nadzieję że koniec z tragediami u nas.Trzymaj się i dużo siły życzę!!!!
KatiNails no ciśnienie plus okropny wiatr.....dziś już Dobrze się czuję ale rano zemdliło mnie konkretnie.
Nina gratuluję udanej wizyty,fajnie że lepiej się czujesz i do nas wracasz
Ja się smaruję jak już kiedyś wspominałam emolientami bo mam azs. Czuję jednak że w ciąży skóra zrobiła mi się jeszcze bardziej sucha,więc smaruję bardzo często,ponieważ odczuwam dyskomfort i ciągnięcie.Z córką sporo mi wyskoczyło pod pępkiem,z synem kilka w miejscu starych,zobaczymy jak będzie teraz.
KatiNails no ciśnienie plus okropny wiatr.....dziś już Dobrze się czuję ale rano zemdliło mnie konkretnie.
Nina gratuluję udanej wizyty,fajnie że lepiej się czujesz i do nas wracasz
Ja się smaruję jak już kiedyś wspominałam emolientami bo mam azs. Czuję jednak że w ciąży skóra zrobiła mi się jeszcze bardziej sucha,więc smaruję bardzo często,ponieważ odczuwam dyskomfort i ciągnięcie.Z córką sporo mi wyskoczyło pod pępkiem,z synem kilka w miejscu starych,zobaczymy jak będzie teraz.
oliwiapatrycja
Ja czytałam gdzieś ze tabletkę można raz kiedy wziąć.paracetamol, apap, kiedy ból dokucza czy jest gorączka bo to może być szkodliwe dla dziecka, tabletka jedna jak weźmiemy raz na tydzień nie zaszkodzi przecież. Czytałam o tym chyba na mamaginekolog. Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie na ten temat i co lekarz też inne zdanieSzkoda, że gin mi o tym nie powiedział. Najlepiej żebym nic nie brała bo się rozwijają rączki, nóżki itp. .. wzięłam wcześniej jeden paracetamol to nic nie pomógł, a mnie tak napierdziela prawa skron...
D
Deleted member 178340
Gość
O proszę, ja z Tczewa jestem.Dokładnie pod Tczewem. Wioska Boroszewo
oliwiapatrycja
Wiadomo że w ostateczności bierze się leki ja wczoraj wzięłam apap bo czułam ze zaczyna mnie brać gorączka, gorączka w ciąży może być groźniejsze jak jedna tabletka raz na parę dni ;-)@Wiola1985 tak mi przykro [emoji24][emoji33]
@ninex wczoraj chyba ciśnienie... Mnie też głowa bolała tak że paracetamol nie zadziałał. Tzn mniej bolało, ale boleć nie przestało.
@oliwiapatrycja w ciąży najlepiej żadnych leków nie brać ;P jedynie w ostateczności tak na prawdę. Pewnie dlatego lekarz krzywo patrzy.
@Tina1201 to jest nas więcej które mają wizytę 5 lutego
@Maljan to ja też jeszcze nic nie kupiłam, ale mam po synu dużo ubrań. Więc czekam aż poznam płeć dzieciaczka.
@Mamadrugiraz mam to samo ! Mąż coś do mnie mówi, a ja patrzę na Niego jakby po chińsku do mnie gadał.
@GorzkaPomarańcza to tak jak ja..
P
pralinka92
Gość
Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
To oczywiścieWiadomo że w ostateczności bierze się leki ja wczoraj wzięłam apap bo czułam ze zaczyna mnie brać gorączka, gorączka w ciąży może być groźniejsze jak jedna tabletka raz na parę dni ;-)
D
Deleted member 178340
Gość
Znów jakieś czarne dni nastały... Trzymaj się ciepło, dużo siły życzę w tym ciężkim czasie [emoji173]️[emoji173]️Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Madziula 27
Moderatorka
Pralinka92, tak mi strasznie przykro, az mnie scisło od srodka !ściskam bardzo mocno !!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
czarna_jagoda
@pralinka92 wyrazy współczucia.