reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W ostatniej ciąży czułam że to będzie dziewczynka od początku a teraz mam bardzo mieszane uczucia... Może się pokaże na dzisiejszym badaniu.
Trzymam kciuki :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dajcie ten link na fb jeszcze raz, bo niby dodałam, a nie mam tej grupy. Teraz tego nie moge znalezc. Albo niech ktoś mnie doda. Prosze

I my jesteśmy po wizycie [emoji173]️ maluszek ma 58,6mm jak na początku usg maluszek spał i pięknie było widać przezierność karkową itd tak dr nie zmierzył bo zaczął od badania serduszka i obudził małą wiercipiętkę i już później nie dało rady zmierzyć nt ale widać gołym okiem ze przezierność jest Ok. Nosek piękny widać [emoji173]️ nie myślałam, że mając w domu już dwoje dzieci aż tak zakocham się w trzecim
Ps. Czuję już ruchy maluszka, tak na codzień to tak raz, dwa dziennie ale wczoraj na usg czułam te szaleństwa i upewniłem się że to TO [emoji7]
1516952052-5640bf48fa176629-aaaaaa.jpeg

Poza tym wstałam z mega katarem i bólem gardła [emoji853] więc dzisiaj zostaję w łóżku [emoji6]
Będę częstym bywalcem już teraz bo wracam do żywych [emoji16] dni kiedy mdłości nie dają żyć zdarzają się rzadziej więc będzie siła na siedzenie z telefonem [emoji6] No i pora na szwaczek [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczny maluszek :) moj lekarz zaczynal wlasnie od zmierzenia przeziornosci karkowej bo chyba wiedzial co będzie potem tak sie wiercil ze ciezko bylo serduszko zbadac chyba nie za bardzo mial na to ochote ;)

Sliczny maluszek :) moj lekarz zaczynal wlasnie od zmierzenia przeziornosci karkowej bo chyba wiedzial co będzie potem tak sie wiercil ze ciezko bylo serduszko zbadac chyba nie za bardzo mial na to ochote ;)
U mnie maly spał na całej wizycie, lekarz kazał mi kaszlec, przykrecic sie ma drugi bok, a On tylko budził sie na chwile, pomachał łapkami, pokopał i dalej spał. Śpioch ;-) ;) badanie trwało z 40 minut, bo byl problem ze zmierzeniem wszystkiego.

Halo halo a ja ??? Kwalifikuje się ?[emoji16] nawet to ja rzuciłam pomysł z zamknięta [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że i jak zasłużę na bucie w zamkniętej [emoji6] jak nie teraz to za jakiś czas.

uwo9skjopjb2fcxy.png

Ps. Jest szwaczek [emoji16]
Ps2. Wiola [emoji24] tak nie powinno być... ale się dzieje... ja jestem w 6ciąży a dzieci mam dwoje... 3 Aniołki... wiem jak boli potrzaskane serce, ale wiem też że poddawać się nie można, walka o szczęście choć trudna i bolesna to prowadzi do spełnienia.
Ps3 Dziewczyny pisałyście o różnych sposobach na przeziębienie, co sprawdziło się najlepiej?
ps4 chyba Kati pisałaś o ziołomiodzie z czarnego bzu, masz sprawdzone źródło? Bo chętnie bym zamówiła bo oszaleję jak teraz kiedy mdłości odpiszczają... rozkręci się grupa...

reklama
Ja smaruje się balsamami/oliwkami/masłami po prawie każdej kąpieli, bo skórę mam na maksą suchą.
Teraz odkąd jestem w ciąży,to staram się pić dużo wody,bo w pierwszej ciąży miałam małowodzie i teraz odkąd zmuszam się do picia wody,to zauważyłam,że skóra stała się bardziej miękka ;)
Do pielęgnacji bardzo lubię oliwkę z hipp, muss do ciała szafranowy z ministerstwa dobrego mydła, i produktu z musteli ;)

Do góry