Trzymam kciuki :*W ostatniej ciąży czułam że to będzie dziewczynka od początku a teraz mam bardzo mieszane uczucia... Może się pokaże na dzisiejszym badaniu.
reklama
anulka1991
Fanka BB :)
Sliczny maluszek moj lekarz zaczynal wlasnie od zmierzenia przeziornosci karkowej bo chyba wiedzial co będzie potem tak sie wiercil ze ciezko bylo serduszko zbadac chyba nie za bardzo mial na to ochoteI my jesteśmy po wizycie [emoji173]️ maluszek ma 58,6mm jak na początku usg maluszek spał i pięknie było widać przezierność karkową itd tak dr nie zmierzył bo zaczął od badania serduszka i obudził małą wiercipiętkę i już później nie dało rady zmierzyć nt ale widać gołym okiem ze przezierność jest Ok. Nosek piękny widać [emoji173]️ nie myślałam, że mając w domu już dwoje dzieci aż tak zakocham się w trzecim
Ps. Czuję już ruchy maluszka, tak na codzień to tak raz, dwa dziennie ale wczoraj na usg czułam te szaleństwa i upewniłem się że to TO [emoji7]
Poza tym wstałam z mega katarem i bólem gardła [emoji853] więc dzisiaj zostaję w łóżku [emoji6]
Będę częstym bywalcem już teraz bo wracam do żywych [emoji16] dni kiedy mdłości nie dają żyć zdarzają się rzadziej więc będzie siła na siedzenie z telefonem [emoji6] No i pora na szwaczek [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
karorek
@Wiola1985
Brak mi słów bardzo mi przykro.
Brak mi słów bardzo mi przykro.
karorek
U mnie maly spał na całej wizycie, lekarz kazał mi kaszlec, przykrecic sie ma drugi bok, a On tylko budził sie na chwile, pomachał łapkami, pokopał i dalej spał. Śpioch badanie trwało z 40 minut, bo byl problem ze zmierzeniem wszystkiego.Sliczny maluszek moj lekarz zaczynal wlasnie od zmierzenia przeziornosci karkowej bo chyba wiedzial co będzie potem tak sie wiercil ze ciezko bylo serduszko zbadac chyba nie za bardzo mial na to ochote
Halo halo a ja ??? Kwalifikuje się ?[emoji16] nawet to ja rzuciłam pomysł z zamknięta [emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że i jak zasłużę na bucie w zamkniętej [emoji6] jak nie teraz to za jakiś czas.
Ps. Jest szwaczek [emoji16]
Ps2. Wiola [emoji24] tak nie powinno być... ale się dzieje... ja jestem w 6ciąży a dzieci mam dwoje... 3 Aniołki... wiem jak boli potrzaskane serce, ale wiem też że poddawać się nie można, walka o szczęście choć trudna i bolesna to prowadzi do spełnienia.
Ps3 Dziewczyny pisałyście o różnych sposobach na przeziębienie, co sprawdziło się najlepiej?
ps4 chyba Kati pisałaś o ziołomiodzie z czarnego bzu, masz sprawdzone źródło? Bo chętnie bym zamówiła bo oszaleję jak teraz kiedy mdłości odpiszczają... rozkręci się grupa...
Sierpień 2018Dajcie ten link na fb jeszcze raz, bo niby dodałam, a nie mam tej grupy. Teraz tego nie moge znalezc. Albo niech ktoś mnie doda. Prosze
@KatiNails - mam Cie na oku odezwę się za jakiś czas w sprawie fb
reklama
Ja smaruje się balsamami/oliwkami/masłami po prawie każdej kąpieli, bo skórę mam na maksą suchą.
Teraz odkąd jestem w ciąży,to staram się pić dużo wody,bo w pierwszej ciąży miałam małowodzie i teraz odkąd zmuszam się do picia wody,to zauważyłam,że skóra stała się bardziej miękka
Do pielęgnacji bardzo lubię oliwkę z hipp, muss do ciała szafranowy z ministerstwa dobrego mydła, i produktu z musteli
Teraz odkąd jestem w ciąży,to staram się pić dużo wody,bo w pierwszej ciąży miałam małowodzie i teraz odkąd zmuszam się do picia wody,to zauważyłam,że skóra stała się bardziej miękka
Do pielęgnacji bardzo lubię oliwkę z hipp, muss do ciała szafranowy z ministerstwa dobrego mydła, i produktu z musteli