@pralinka92 - bardzo przykro mi, że Cię to spotkało.Trzymaj się :*
reklama
ninex
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroHej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Boże jak mi przykro ! Bądź silna ! Jak tylko będziesz potrzebowała zawsze możesz do nas zaglądnąć i się wygadać !Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
oliwiapatrycja
Nie wierzę.. :-( bardzo mi przykro :-( trzymaj się, napewno w najbliższym czasie zobaczysz jeszcze znowu 2 kreseczki i w tym roku zostaniesz jeszcze mamą tego Ci mocno życzę :*Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
P
pralinka92
Gość
Lekarz powiedział, że mam dwa wyjścia albo czekać aż się oczyszcze albo jechać na zabieg... Na razie czekam bo boje się tego zabiegu nie wiem jak on wygląda
Będę do was zaglądać i oglądać wasze wspaniałe brzuszki i maluszki
karorek
Trzymaj sie! Bardzo mi przykro!Lekarz powiedział, że mam dwa wyjścia albo czekać aż się oczyszcze albo jechać na zabieg... Na razie czekam bo boje się tego zabiegu nie wiem jak on wygląda
Madziula 27
Moderatorka
Pralinka92, poczekaj może uda się oczyścić samoistnie ewentualnie dobrze jakbyś dostała tabletki - zabieg w znieczuleniu ogólnym ok 15 min nic nie boli budzisz się brzuszek boli jak na miesiaczke. Powinno się wziąść antybiotyk i nie wiem czy Cię pociesze ale moja przyjaciółka 4 tyg po poronieniu zaszła w ciążę (Leoś ma teraz 2 lata)i Tobie tego życzę :*
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wrześniowa
@pralinka92 Tak bardzo mi przykro...
reklama
No to piateczkaO proszę, ja z Tczewa jestem.
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️