reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło :(
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami :(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Strasznie mi przykro:(:sad:

Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Boże jak mi przykro ! Bądź silna ! Jak tylko będziesz potrzebowała zawsze możesz do nas zaglądnąć i się wygadać !

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nie wierzę.. :-( bardzo mi przykro :-( trzymaj się, napewno w najbliższym czasie zobaczysz jeszcze znowu 2 kreseczki i w tym roku zostaniesz jeszcze mamą tego Ci mocno życzę :*

Lekarz powiedział, że mam dwa wyjścia albo czekać aż się oczyszcze albo jechać na zabieg... Na razie czekam bo boje się tego zabiegu nie wiem jak on wygląda :(
Będę do was zaglądać i oglądać wasze wspaniałe brzuszki i maluszki :)

Pralinka92, poczekaj może uda się oczyścić samoistnie ewentualnie dobrze jakbyś dostała tabletki - zabieg w znieczuleniu ogólnym ok 15 min nic nie boli budzisz się brzuszek boli jak na miesiaczke. Powinno się wziąść antybiotyk i nie wiem czy Cię pociesze ale moja przyjaciółka 4 tyg po poronieniu zaszła w ciążę (Leoś ma teraz 2 lata)i Tobie tego życzę :*

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry