reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak Iza się czuje ? Crp spada?[emoji8]
Cel już w niedzielę było w normie. Prokalcytoninę miała podwyższoną (świadczy o zakażenie bakteryjnym) ale też już w normie czyli antybiotyki działają:)
Wcześniej z chłopakami tak nie robiłam ale teraz z Idą będę. Tak jak Kasia pisała przed szczepienie 2dni z badań jej prywatnie cel i prokalcytoninę żeby mieć 100% pewność, że dziecko jest zdrowe.
Przełożyłam szczepienie z 27.09 na 06.11 bo po takiej antybiotykoterapi trzeba odczekać min miesiąc że szczepienie.

My dzisiaj na szczęście wychodzimy z Laura do domu ❣️ cieszę sie bardzo bo wczoraj przechodziłam kryzys, bez płaczu sie nie obyło ale mam nadzieje ze w domu już wszystko wroci do normy :) a powiedzcie mi, rodziłam naturalnie 09.08, dzisiaj wydzielina zabarwiona na czerwono, czyżby zaczynał sie okres?[emoji33] tak dziada nie lubię [emoji35]
Super, że wychodzicie.
My jeszcze 2 tygodnie musimy koczowac w szpitalu ale dam radę najważniejsze żeby Izunia całkowicie wyzdrowiala.

Dziewczyny, serce mi pęka jak słyszę płacz jednego z noworodków tu na oddziale. Jest tu chłopczyk ma 5tyg i jest sam zupełnie dzień i noc. Nie widziałam żeby ktoś to odwiedzał. Położne dobrze się nim zajmują, szybko reagują na jego płacz, karmią, przebierają itp ale mimo wszystko tak sam? Ma wózek w sali taki lepszy stokke więc chyba nie z jakiejś biednej rodziny. Coś słyszałam jak pielęgniarki rozmawialy, że tata za granicą A o mamie nie dosłyszałam. Jak on płacze to najchętniej poleciała do niego to payulic, ponosić ale nie wolno przenosić bakterii

Dziewczyny, serce mi pęka jak słyszę płacz jednego z noworodków tu na oddziale. Jest tu chłopczyk ma 5tyg i jest sam zupełnie dzień i noc. Nie widziałam żeby ktoś to odwiedzał. Położne dobrze się nim zajmują, szybko reagują na jego płacz, karmią, przebierają itp ale mimo wszystko tak sam? Ma wózek w sali taki lepszy stokke więc chyba nie z jakiejś biednej rodziny. Coś słyszałam jak pielęgniarki rozmawialy, że tata za granicą A o mamie nie dosłyszałam. Jak on płacze to najchętniej poleciała do niego to payulic, ponosić ale nie wolno przenosić bakterii
Biedny☹nie wyobrażam sobie zostawić takie maleństwo samo w szpitalu☹ Może jego mama musiała na chwilę wyjść?

reklama
Nie dziwię się. Jak byłam z małym w szpitalu też była sala gdzie noworodki były same. Nie wyobrażam sobie zostawić takiego malucha samego. Oczywistym było dla mnie, że zostaję z nim w szpitalu.

Do góry