reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny ten środek na plesniawki to trzeba skonstultowac z pediatra. Ale dopiero za tydzień idziemy na szczepienie i do lekarza. A coś co mogę kupić w aptece bez kłamania, ze lekarz zalecił?
A czemu chcesz się tłumaczyć w aptece? Wchodzę, mówię co chce i wychodzę[emoji4] ja kupowałam Aphtin i nikt o nic nie pytał. Bez przesady[emoji5]
No i mamy winowajce zapalenia opon mózgowych u Izy mianowicie bakteria e-coli. Mało tego dziś mi powiedzieli, że ona miała tez sepsę cos tam przebakiwali ale ja byłam w takim stresie ze nie wszystko do mnie docieralo. Pranie w szpitalu jak się urodziła ja zarazili ale nikt się do tego nie przyzna.
W następny czwartek Izunia ma rezonans głowy w znieczuleniu ogólnym.
Najważniejsze, że małą czuje się dobrze, ładnie je pierś co ok 2-2,5h w nocy co 3,5h także wysypisk się tu w szpitalu razem z nią.
Jejku... współczuję. Ale wiadomo przynajmniej co i jak[emoji4] z tego co kojarzę to Iza dostawała gentamecynę. Przypilnuj , jak będziecie wychodzić, żebyś na wypisie miała napisane , że zaleca się badanie słuchu. Po gentamecynie jest takie zalecenie niestety.

reklama
A czemu chcesz się tłumaczyć w aptece? Wchodzę, mówię co chce i wychodzę[emoji4] ja kupowałam Aphtin i nikt o nic nie pytał. Bez przesady[emoji5]Jejku... współczuję. Ale wiadomo przynajmniej co i jak[emoji4] z tego co kojarzę to Iza dostawała gentamecynę. Przypilnuj , jak będziecie wychodzić, żebyś na wypisie miała napisane , że zaleca się badanie słuchu. Po gentamecynie jest takie zalecenie niestety.
Dzięki, że napisałaś o tej gentamycynie. Dziś jej odstawili, zostały 2 inne antybiotyki.

A czemu chcesz się tłumaczyć w aptece? Wchodzę, mówię co chce i wychodzę[emoji4] ja kupowałam Aphtin i nikt o nic nie pytał. Bez przesady[emoji5]Jejku... współczuję. Ale wiadomo przynajmniej co i jak[emoji4] z tego co kojarzę to Iza dostawała gentamecynę. Przypilnuj , jak będziecie wychodzić, żebyś na wypisie miała napisane , że zaleca się badanie słuchu. Po gentamecynie jest takie zalecenie niestety.

Bo głupia baba 30 letnia w aptece spytała mojego Bartka czy lekarz nam to przepisał i nastraszyla jakimiś gadkami o tym, ze ten lek jest tak naprawdę od 1 roku życia dziecka i jest szkodliwy na serce.. co za nienormalna. Wielka „lekarka” się znalazła. I w końcu nic nie kupił..

Bo głupia baba 30 letnia w aptece spytała mojego Bartka czy lekarz nam to przepisał i nastraszyla jakimiś gadkami o tym, ze ten lek jest tak naprawdę od 1 roku życia dziecka i jest szkodliwy na serce.. co za nienormalna. Wielka „lekarka” się znalazła. I w końcu nic nie kupił..
No to trafił na kogoś dziwnego. Mniej inwazyjny jest fiolet. Tylko musi być na bazie wody.

Jak poznac ze dziecko ma goraczke? Bo moja ma gorace czolo ,ale rączki zimne :/ i czolo pokazuje stan podgoraczkowy i teraz nie wiem :/ jestem juz zmeczona :/

reklama
Do góry