Anulaa88
Fanka BB :)
A czemu chcesz się tłumaczyć w aptece? Wchodzę, mówię co chce i wychodzę[emoji4] ja kupowałam Aphtin i nikt o nic nie pytał. Bez przesady[emoji5]Dziewczyny ten środek na plesniawki to trzeba skonstultowac z pediatra. Ale dopiero za tydzień idziemy na szczepienie i do lekarza. A coś co mogę kupić w aptece bez kłamania, ze lekarz zalecił?
Jejku... współczuję. Ale wiadomo przynajmniej co i jak[emoji4] z tego co kojarzę to Iza dostawała gentamecynę. Przypilnuj , jak będziecie wychodzić, żebyś na wypisie miała napisane , że zaleca się badanie słuchu. Po gentamecynie jest takie zalecenie niestety.No i mamy winowajce zapalenia opon mózgowych u Izy mianowicie bakteria e-coli. Mało tego dziś mi powiedzieli, że ona miała tez sepsę cos tam przebakiwali ale ja byłam w takim stresie ze nie wszystko do mnie docieralo. Pranie w szpitalu jak się urodziła ja zarazili ale nikt się do tego nie przyzna.
W następny czwartek Izunia ma rezonans głowy w znieczuleniu ogólnym.
Najważniejsze, że małą czuje się dobrze, ładnie je pierś co ok 2-2,5h w nocy co 3,5h także wysypisk się tu w szpitalu razem z nią.