reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakoś ostatnio zauważyłam że mniej pampersów schodzi nam niz na początku wcześniej co parę min kupki a teraz co parę godz rczej :)

Dzisiaj ciepło to ze 2 godz byliśmy na dworze póki Malwinka nie zgłodniała .

Moja suczka po sterylizacji była na kontroli i wtedy się chyba zaraziła psia choroba zakazńą przez którą nawet pies może zdechnac jeśli nie podejmie się leczenia . Bylo z nią zle wczoraj dostawała kroplówki , antybiotyk leki , miala badania .. i znów poszło parę stówek a dopiero co byla sterylizacja . W łapce ma wenflon i znów dzisiaj dostanie kroplówki , mam nadzieję że szybko wyzdrowieje bo szkoda mi jej traktujemy ją jak członka rodziny . No i leczenie kosztowne ale co zrobić :(
Idziesz leczyć zwierze do weterynarza a wraca jeszcze bardziej chore :(
Zobacz załącznik 897215 Zobacz załącznik 897216 Zobacz załącznik 897217
Zdrówka dla psinki. :(
Córka śliczna. Gdzie kupiłaś opaskę??
Bo ja na punkcie opasek mam bzika [emoji23]
IMG_20180912_082054_471.jpg
IMG_20180820_093439.jpg
IMG_20180902_124037_726.jpg

Załączniki

• IMG_20180912_082054_471.jpg
    IMG_20180912_082054_471.jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 297
  • IMG_20180820_093439.jpg
    IMG_20180820_093439.jpg
    104,6 KB · Wyświetleń: 294
  • IMG_20180902_124037_726.jpg
    IMG_20180902_124037_726.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 288
Zdrówka dla psinki. :(
Córka śliczna. Gdzie kupiłaś opaskę??
Bo ja na punkcie opasek mam bzika [emoji23]Zobacz załącznik 897218Zobacz załącznik 897219Zobacz załącznik 897220
Dzięki :*
Ja też lubię opaski ale mamy tylko 4 narazie :) bo jakoś nie mogę nigdzie znaleźć na mały obwód głowy ta jeszcze taka luznawa ale jeszcze trochę i będzie ok . Jak szukam to zawsze dla większe dzieci są .
Piękna Majeczka , mała modnisia :*
Na allegro kupiłam :) Link do: Opaska PIN UP 2w1 dla niemowląt 0-6 mc 60 WZORÓW

W temacie szczepień mam taką kartkę od pediatry. Pneumokoki są już za darmo od jakiegoś czasu. Kilka z was pisało, że będzie szczepić na rotawirusy. A ktoś będzie szczepić na meningokoki?
Ile tego jest .. muszę chyba poczytac bo kompletnie zielona w temacie szczepień jestem .. nie wiem , ile co kosztuje, czy jest bezpieczne itp..

Dzięki :*
Ja też lubię opaski ale mamy tylko 4 narazie :) bo jakoś nie mogę nigdzie znaleźć na mały obwód głowy ta jeszcze taka luznawa ale jeszcze trochę i będzie ok . Jak szukam to zawsze dla większe dzieci są .
Piękna Majeczka , mała modnisia :*
Na allegro kupiłam :) Link do: Opaska PIN UP 2w1 dla niemowląt 0-6 mc 60 WZORÓW
O dzięki [emoji173]️
Szara Maja dostała od dziewczyny mojego brata. Ona u siebie w mieście kupiła. I na moją prośbę dokupiła dwie. Beżowa i jeszcze taka różowa. Ale nie chciała kasy jak jej chciałam oddać więc... Więcej jej nie poproszę żeby jeszcze jakieś kupiła [emoji23]

Nie wiem jak bedzie na szczepieniu np ale ja sie rozplakalam jak Stasiu mial rtg robione. Taki malutki a ten sprzet taki wielki i on tak strasznie plakal :( az zaczelam sie obwiniac, ze to przeze mnie ten ciezki porod
Ja sobie tłumacze że to dla dobra dziecka te badania i tylko chwilę trwają. Nieraz dzieci bardziej cierpią jak są podłączone pod różne aparatury np na oiomie i na prawdę są chore i bardzo cierpią

reklama
Jakoś ostatnio zauważyłam że mniej pampersów schodzi nam niz na początku wcześniej co parę min kupki a teraz co parę godz rczej :)

Dzisiaj ciepło to ze 2 godz byliśmy na dworze póki Malwinka nie zgłodniała .

Moja suczka po sterylizacji była na kontroli i wtedy się chyba zaraziła psia choroba zakazńą przez którą nawet pies może zdechnac jeśli nie podejmie się leczenia . Bylo z nią zle wczoraj dostawała kroplówki , antybiotyk leki , miala badania .. i znów poszło parę stówek a dopiero co byla sterylizacja . W łapce ma wenflon i znów dzisiaj dostanie kroplówki , mam nadzieję że szybko wyzdrowieje bo szkoda mi jej traktujemy ją jak członka rodziny . No i leczenie kosztowne ale co zrobić :(
Idziesz leczyć zwierze do weterynarza a wraca jeszcze bardziej chore :(
Zobacz załącznik 897215 Zobacz załącznik 897216 Zobacz załącznik 897217
Raany jakie biedulka ;((

Do góry