reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To może k jai ja pobiore. Przy okazji na tą nietolerancję. Czy na pewno ją ma.
Chociaż dzisiaj zrobiła śmierdząca na kwaśno kupę .. mama przebierała i mówiła , że śmierdziała kwasem ...... To jeszcze coś innego jej jest ??
Przy nietolerancji może taka kupa właśnie być. Pamiętasz kupy Mai? Zielona, kwaśna woda ze śluzem. I uważaj na kwaśne kupy. One mega odparzaja..

Moja mama została dziś z Izunią 5godzin w szpitalu A ja pojechałam do domu. Ściągnęła 2 porcje mleka po 80ml i prawie wszystko wypiła jak mnie nie było.
Ogarnęłam się, umyłam i wyprostowalam włosy, spakowałem się po swojemu bo wiecie jak to jest jak ktoś to robi. Dzieci się ucieszyła, że byłam choć chwilę. Nie wiem jak ja dam radę te 3tyg w szpitalu wytrzymać.

Karokao, co u was? Długo jeszcze będziecie w szpitalu. Też się zastanawiałam co że szczepienie po 3tygodniowej antybiotykoterapi. Mamy umówione szczepienie na 27.09 ale wtedy to my będziemy dopiero wychodzić że szpitala jak dobrze pójdzie. Muszę przełożyć nie wiem o ile.

U nas jakoś leci, prawdopodobnie wyjdziemy w piątek. Małej sie zaczęły kołki i od 2 dni jest dramat wieczorem lub w nocy :/ jeszcze w domu gdybyśmy były ale tu to masakra :/ my tez właśnie mamy mieć 27.09 ale na pewno na miesiąc sobie odpuszcze.
U Was jak? Kiedy wyniki? Dużo ogólnie macie dzieci na oddziale? My 4 z nami, na szczęście każdy ma swój pokój [emoji7]

Moja robi zwykle gete bez śluzu. To jak przed tym ją chronić ? Cały czas smaruje sudocremem
Po co sudocream jak nie ma odparzen? Wysuszasz jej skórę. Tłustym. Np alantan plus. Tłusta warstwa osłania skórę pupy przed kupa. Któraś polecała taki sposób. Wypróbowalsm i działało nawet jak już odparzenia były

reklama
Do góry