Crp. Czy dziecko jest zdroweI na co pobiera się krew ? Ogólnie ?
reklama
Dzięki za informacje.Jeden lekarz mówił mi że po antybiotykoterapii miesiąc trzeba odczekać. I ja tak zawsze z Aleksem czekałam jeśli był na antybiotykach a mieliśmy się szczepić
W niedzielę rano ostatnio goraczkowala, później już nie. Myślę, że dobrze, ładnie je, śpi, ma swoje pory czuwania jak w domu to było. Dziś wyniki tego płynu. Mają zdać odp co wywołało to zapalenie@kasiak85 jak się Izunia czuje? I ty jak to znosisz ?
G
gosc12
Gość
To może k jai ja pobiore. Przy okazji na tą nietolerancję. Czy na pewno ją ma.Crp. Czy dziecko jest zdrowe
Chociaż dzisiaj zrobiła śmierdząca na kwaśno kupę .. mama przebierała i mówiła , że śmierdziała kwasem ...... To jeszcze coś innego jej jest ??
Przy nietolerancji może taka kupa właśnie być. Pamiętasz kupy Mai? Zielona, kwaśna woda ze śluzem. I uważaj na kwaśne kupy. One mega odparzaja..To może k jai ja pobiore. Przy okazji na tą nietolerancję. Czy na pewno ją ma.
Chociaż dzisiaj zrobiła śmierdząca na kwaśno kupę .. mama przebierała i mówiła , że śmierdziała kwasem ...... To jeszcze coś innego jej jest ??
Moja mama została dziś z Izunią 5godzin w szpitalu A ja pojechałam do domu. Ściągnęła 2 porcje mleka po 80ml i prawie wszystko wypiła jak mnie nie było.
Ogarnęłam się, umyłam i wyprostowalam włosy, spakowałem się po swojemu bo wiecie jak to jest jak ktoś to robi. Dzieci się ucieszyła, że byłam choć chwilę. Nie wiem jak ja dam radę te 3tyg w szpitalu wytrzymać.
Karokao, co u was? Długo jeszcze będziecie w szpitalu. Też się zastanawiałam co że szczepienie po 3tygodniowej antybiotykoterapi. Mamy umówione szczepienie na 27.09 ale wtedy to my będziemy dopiero wychodzić że szpitala jak dobrze pójdzie. Muszę przełożyć nie wiem o ile.
U nas jakoś leci, prawdopodobnie wyjdziemy w piątek. Małej sie zaczęły kołki i od 2 dni jest dramat wieczorem lub w nocy :/ jeszcze w domu gdybyśmy były ale tu to masakra :/ my tez właśnie mamy mieć 27.09 ale na pewno na miesiąc sobie odpuszcze.
U Was jak? Kiedy wyniki? Dużo ogólnie macie dzieci na oddziale? My 4 z nami, na szczęście każdy ma swój pokój [emoji7]
Biedroneczka10
Fanka BB :)
G
gosc12
Gość
Moja robi zwykle gete bez śluzu. To jak przed tym ją chronić ? Cały czas smaruje sudocrememPrzy nietolerancji może taka kupa właśnie być. Pamiętasz kupy Mai? Zielona, kwaśna woda ze śluzem. I uważaj na kwaśne kupy. One mega odparzaja..
Po co sudocream jak nie ma odparzen? Wysuszasz jej skórę. Tłustym. Np alantan plus. Tłusta warstwa osłania skórę pupy przed kupa. Któraś polecała taki sposób. Wypróbowalsm i działało nawet jak już odparzenia byłyMoja robi zwykle gete bez śluzu. To jak przed tym ją chronić ? Cały czas smaruje sudocremem
reklama
A wczesniaki nie mają jej darmowej? Nie jestem pewna ale tsk mi się wydaje. Muszę sprawdzić. W książeczce mam kartkę od pediatryzdecydowanie warto szczepić się na Pneumokoki, tylko nie oszczedzajcie na dzieciach i wybierzcie dobra odplatna szczepionkę Prevenar.