Bajunia
Fanka BB :)
Pewnie śpisz boso i po ciemku ☺Od zimna np.. musialam przeziebic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie śpisz boso i po ciemku ☺Od zimna np.. musialam przeziebic
Jestem kosmetyczka więc uwierz ze na tym punkcie jestem pezewrazliwona jakbym miała jej krzywde zrobić to bym nie obcinala. A ona ma mocne pazurki i długie. Buzię miała cała w ranach jak za bardzo przedłużyłam obcinanie pazurów i za bardzo jej odroslyNo ale wiecie że jakby paznokcie były nie gotowe to by zaczęły krwawić bo bardzo łatwo naruszyć paznokietki za gleboko. Zalecają nie obcina bo mozna dziecku krzywdę zrobic. Wiadomo że każde dziecko inne i jednemu można wcześniej innemu później. U mnie dopiero teraz po 4 tyg się da wcześniej były zbyt delikatne.
Ja wiem wiem ty profesjonalistka to co innego :* ja na przykład wiem że u nas wcześniej to by się źle skończyło bo były zbyt delikatne, nawet się nimi nie dało podrapać a niestety obcinając uszkodzić latwo. I podejrzewam że dlatego zalecają odczekać bo jak są takie jak u Olka to naprawdę nie ma co obcinać w sensie są długie ale baaaardzo miękkie.Jestem kosmetyczka więc uwierz ze na tym punkcie jestem pezewrazliwona jakbym miała jej krzywde zrobić to bym nie obcinala. A ona ma mocne pazurki i długie. Buzię miała cała w ranach jak za bardzo przedłużyłam obcinanie pazurów i za bardzo jej odrosly
Tzn mam balkon otwarty i spie w gatkach i bluzce tylko :/Pewnie śpisz boso i po ciemku ☺
Bedzie dobrze kochana zobaczysz :*My po iść mózgu. Wyszło dobrze, nie ma stanu zapalnego. Czekamy do środy na wynik płynu mozgowo-rdzeniowego. Dobija mnie to czekanie ale co nic nie zrobię muszę się uzbroić w cierpliwość.