E
Ewka34
Gość
Tak,bo nie dostalam tych pomaranczowych to wzielam zielone.. swietne saDziewczyny używalyscie takie chusteczki ? Tak myślę czy by nie kupić Zobacz załącznik 896472
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,bo nie dostalam tych pomaranczowych to wzielam zielone.. swietne saDziewczyny używalyscie takie chusteczki ? Tak myślę czy by nie kupić Zobacz załącznik 896472
Mojemu pelny pampers nie przeszkadza, najgorzej jest jak chce go zmienic [emoji23]Ja dlatego najbezpieczniej się czuje jak ja się malutka zajmuje, bo wiaodmo od razu reaguje i wiem, że jeśli grymasi to najpierw trzeba pampers zmienić, a inni to na sile noszą, gadają do niej, a ja kamienna twarz a w środku się gotuje haha xd
Kasia a to co mi pani doktor przepisała dla małej na brzuszek , to jest takie mega słodkie i ona nie chce tego pić , dolewam do mleka. Nie traci żadnych wartości ?Daje jej prosto do buzi. Mm mam tak wiesz czasem od święta jak nie doje z cycka. Ale wtedy daje bo butelki. I u nas niemalże od pierwszej dawki była poprawa. Ale polecam Ci bardziej kolzym. Dwa razy tańszy. Dwa razy mniej kropelek się podaję a raz 15ml i ma dwa rodzaje Laktazy. Kwaśna i neutralna. A delicol ma tylko neutralna
Każde dziecko inne i każdemu co innego pasuje. To mleko dla mnie ma same plusy. U nas się sprawdza. Jedyny minus to lubi się pienic przy rozrabianiu ale to nie jest jakaś przeszkoda skoro młodemu służy. Właśnie ludzie piszą że mleko jest robione pod niemieckie normy więc ma dobry skład i mało cukru. Cena niska bo też firma na reklamę nie wydaje. Za 500g płacę 18zl. Nie wciskam nikomu na siłę ale u nas super
Mojemu pelny pampers nie przeszkadza, najgorzej jest jak chce go zmienic [emoji23]
Kasia a to co mi pani doktor przepisała dla małej na brzuszek , to jest takie mega słodkie i ona nie chce tego pić , dolewam do mleka. Nie traci żadnych wartości ?
NieKasia a to co mi pani doktor przepisała dla małej na brzuszek , to jest takie mega słodkie i ona nie chce tego pić , dolewam do mleka. Nie traci żadnych wartości ?
Klaudia ma co innego niż esputiconJa np jak położnej mówiłam, że dałam raz espumisan pare kropli do mleka to mówi, że to nie ma sensu lepiej doustnie podawać kropelki, lepiej i szybciej zadziałają
No ale wiecie że jakby paznokcie były nie gotowe to by zaczęły krwawić bo bardzo łatwo naruszyć paznokietki za gleboko. Zalecają nie obcina bo mozna dziecku krzywdę zrobic. Wiadomo że każde dziecko inne i jednemu można wcześniej innemu później. U mnie dopiero teraz po 4 tyg się da wcześniej były zbyt delikatne.Jakbym miała czekać 6 tygodni bo mała dawno by sobie oczy wudlubala [emoji33]
Już trzy razy jej obcinalam a w sobotę 6 tygodni skończyła