reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy Waszym maluszkom zdarza się , że leżąc na boku przeleją pieluchę? Nie wiem czy ja za luźno zapinam czy co? Już któryś raz nam się właśnie przydarzyło. I musiałam przebrać małego bo ubranko mokre i podłożyć coś w łóżeczku .

U mnie się tak zdarzyło dwa.razy ale.wtedy kiedy założyłam rozmiar dwa na noc (takie zalecenie z biodrami ) ale być może za długo siedzi w.mokrej pieluszce i wtedy siusiając któryś raz przelewa się.

To może nie dojada
Moja tak płakała przy piersi jak nie zjadła tyle ile potrzebowała bo już jej się ciągnąć nie chciało. A zobacz czy nie ma pleśniawki, przy tym dziecko płacze przy jedzeniu bo boli buzia
Nie ma pleśniawek i dojada[emoji4] Przybiera ładnie[emoji4] je co 2h, całą dobę [emoji4]

Nerki to nie pod żebrami chyba że promieniuje ale nerki to z tyłu nad pośladkami bolą.
Bylam dzis na IP w szpitalu bo bol straszny.. jest to jednak nerka.. najpierw wyslali mnie na ginekologie bo 6 tyg po porodzie jestem.. pozniej z powrotem na IP bo lekarz stwierdzil ze ginekologicznie jest wszystkp fajnie,ze sie zagoilo itd.. i ze to nerka.. czekalam az baba dodzwoni sie do kogos kto by mnie zbadal.. nikt nie odbieral,i ze mam czekac godzine.. powiedzialam zeby juz nie dzwonila pojade do innego szpitala.. mowie ze chociazby cos przeciwbolowego dali.. ale nikt nie przyszedl z lekarzy.. masakra.. :/

Do mam karmiących mm. Moja Alicja je co godzinę a nawet co pół. To normalne ?? Nie najada się sztucznym ? Je , je. Puszcza i więcej nie chcę buzi otworzyć więc jest najedzona , przysypia. I albo muszę ją godzinę usypiać albo jest marudna i spać nie chce w ogóle albo leży grzecznie z ogląda karuzele. Ale jak usnie to góra na godzinę. Czy w nocy czy w dzień.. myślę żeby może więcej sypać niż jest zalecane ? Np. mam 90ml + 3miarki = 100ml , to moze sypać 3,5 ? Już sama nie wiem co robić. Głowa mi pęka..

Bylam dzis na IP w szpitalu bo bol straszny.. jest to jednak nerka.. najpierw wyslali mnie na ginekologie bo 6 tyg po porodzie jestem.. pozniej z powrotem na IP bo lekarz stwierdzil ze ginekologicznie jest wszystkp fajnie,ze sie zagoilo itd.. i ze to nerka.. czekalam az baba dodzwoni sie do kogos kto by mnie zbadal.. nikt nie odbieral,i ze mam czekac godzine.. powiedzialam zeby juz nie dzwonila pojade do innego szpitala.. mowie ze chociazby cos przeciwbolowego dali.. ale nikt nie przyszedl z lekarzy.. masakra.. :/

O rany .. opieka cudowna .. i pojechałaś gdzie indziej ?

reklama
No sama słodycz. Ah nie mogę się napatrzeć na tę jej bujną czuprynkę ☺
Od kiedy kładziesz ją na leżaczku? Bo ja też mam podobny i on nie ma pozycji całkiem na płasko i zastanawiam się kiedy małego w niego położyć.
Właśnie od wczoraj dopiero ale to tak na parę min narazie , pod pupę włożyłam złożony kocyk i na to drugi żeby było tak na prosto wszystko bardziej :) bo tak bezpośrednio bez niczego to jeszcze za mała jest :)
IMG_20180909_122134.jpg

Załączniki

• IMG_20180909_122134.jpg
    IMG_20180909_122134.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 129
Do góry