Paulana
Fanka BB :)
Nie mam pojecia.. nasila mi sie gdy chodze, a jak leze to nie jest zle.. moze nerki?
Nerki to nie pod żebrami chyba że promieniuje ale nerki to z tyłu nad pośladkami bolą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojecia.. nasila mi sie gdy chodze, a jak leze to nie jest zle.. moze nerki?
Dziewczyny czy Waszym maluszkom zdarza się , że leżąc na boku przeleją pieluchę? Nie wiem czy ja za luźno zapinam czy co? Już któryś raz nam się właśnie przydarzyło. I musiałam przebrać małego bo ubranko mokre i podłożyć coś w łóżeczku .
Nie ma pleśniawek i dojada[emoji4] Przybiera ładnie[emoji4] je co 2h, całą dobę [emoji4]To może nie dojada
Moja tak płakała przy piersi jak nie zjadła tyle ile potrzebowała bo już jej się ciągnąć nie chciało. A zobacz czy nie ma pleśniawki, przy tym dziecko płacze przy jedzeniu bo boli buzia
To nicEwa. Ale ja ją kapalam o 14 po spacerze w płynach a o 19 w ziołach. Teraz sobie przypomniałam
Bylam dzis na IP w szpitalu bo bol straszny.. jest to jednak nerka.. najpierw wyslali mnie na ginekologie bo 6 tyg po porodzie jestem.. pozniej z powrotem na IP bo lekarz stwierdzil ze ginekologicznie jest wszystkp fajnie,ze sie zagoilo itd.. i ze to nerka.. czekalam az baba dodzwoni sie do kogos kto by mnie zbadal.. nikt nie odbieral,i ze mam czekac godzine.. powiedzialam zeby juz nie dzwonila pojade do innego szpitala.. mowie ze chociazby cos przeciwbolowego dali.. ale nikt nie przyszedl z lekarzy.. masakra.. :/Nerki to nie pod żebrami chyba że promieniuje ale nerki to z tyłu nad pośladkami bolą.
Tzn bolalo mnie z tylu i promieniuje do przodu.. nawet termofor w npcy nie pomogl.. ani nic apap czy buscopan..Nerki to nie pod żebrami chyba że promieniuje ale nerki to z tyłu nad pośladkami bolą.
I wcale lepiej nie spała po kąpieli z tych ziół budziła się co godzinę na godzinę ...To nic
Bylam dzis na IP w szpitalu bo bol straszny.. jest to jednak nerka.. najpierw wyslali mnie na ginekologie bo 6 tyg po porodzie jestem.. pozniej z powrotem na IP bo lekarz stwierdzil ze ginekologicznie jest wszystkp fajnie,ze sie zagoilo itd.. i ze to nerka.. czekalam az baba dodzwoni sie do kogos kto by mnie zbadal.. nikt nie odbieral,i ze mam czekac godzine.. powiedzialam zeby juz nie dzwonila pojade do innego szpitala.. mowie ze chociazby cos przeciwbolowego dali.. ale nikt nie przyszedl z lekarzy.. masakra.. :/
Właśnie od wczoraj dopiero ale to tak na parę min narazie , pod pupę włożyłam złożony kocyk i na to drugi żeby było tak na prosto wszystko bardziej bo tak bezpośrednio bez niczego to jeszcze za mała jestNo sama słodycz. Ah nie mogę się napatrzeć na tę jej bujną czuprynkę ☺
Od kiedy kładziesz ją na leżaczku? Bo ja też mam podobny i on nie ma pozycji całkiem na płasko i zastanawiam się kiedy małego w niego położyć.