Spoko mnie też wczoraj wszystko swędzialo :/I wszystko mnie swędzi [emoji30]
Nos, skóra. Niestety to roztocz więc chwila moment objawy alergii...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko mnie też wczoraj wszystko swędzialo :/I wszystko mnie swędzi [emoji30]
U nas jest to od dłuższego czasu .Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale od wczoraj młoda mi nie śpi. Nie może zasnąć. Na rękach oczy zamknięte ale próba odlozenia kończy się płaczem i na nowo usypianie. Zawsze co mi zasypiala sama to teraz takie coś ? ?[emoji53][emoji53]
Klaudia.. nasze dzieciaczki sa podobne jak cholera.. moja tez spala dzis ladnie bo po kąpaniu az do 2.25 czyli ok 5 godz. Pozniej tak co dwie godziny sie wiercila.. no i najlepsze.. rano ojciec ja rozbawil i zasnac nie mogla hyhy ok 11 zasnela,a ja na raty naczynia mylam i tez ma plesniawke ,jezyczek ma bialy.. z poczatku myslakam ze to odmleka :/ co jej podajesz? Jest to na recepte?Dzień dobry
Dzisiaj nocka super
Alicja usnęła o 21.30 i spala do 1:30 czyli 4 godziny, zjadła , odbiło jej się i spala od 2 do 5 później trochę gorzej bo już jej się zabawy włączyły i śmieszki więc zeszło do 8. Oczy miałam sine ze zmęczenia mimo , że pospalam najdłużej od dnia porodu
Udało mi się ją jeszcze uśpić na dwie godziny, spała na mnie ale zawsze coś. Mama nas zapisała do lekarza na 11 więc już jesteśmy po wizycie. Na jutro mam oddać małej mocz ( i pytanie. Jak to sprawnie wykonać z tym woreczkiem ? )
Przepisała kropleki na poprawę perystaltyki jelit i maść na pleśniawkę. Głupia ja nie czyszcilam jej buzi chyba z tydzień.. [emoji30] do lekarza poszłam żeby ją skontrolowała , mała jest nie spokojna , zaśnie na parę minut i się budzi, często płacze nawet na rękach. Zadowolona jest z Gola pupa więc może jakiś stan bakteryjny się zrobił. Jutro o 14 będą wyniki.
To widocznie położna widzi w Tobie potencjał matki karmicielki☺ Najważniejsze że obojczyk się goi. Ja to byłabym przerażona jakby małemu coś tam się zwichnęło. Mój brat miał przy porodzie złamany obojczyk i moja mama płakała ze strachu jak miała go wziąć na ręce bo się bała że zrobi mu krzywdę. Dobrze że mieliśmy sąsiadkę pielęgniarkę to pomagała na początku.Bylismy na kontroli obojczyka- ruchomosc prawidlowa mały przez 8 dni przybral jedynie 70g ale polozna powiedziala, ze nie ma zastrzeżeń. Prosila zebym nie dawała mm i nie przejmowala sie jego placzem... latwiej mowic niz zrobić. Pokazala kolejna pozycje do karmienia chciala zebym jej obiecala, ze codziennie wyrwe sie z domu bez malego na co najmniej pol h. Chyba tak zle wyglądałam po nieprzespanej nocy, ze pomyslala, ze mam jakas depresje.
dziękuje, z moich wypieków robię ciastka czekoladowe, są obłędneJa polecam ciasta i torty z moje wypieki.com
Przyjemnie się robi mini torcik z owocami lata nie jest trudny,w smaku rewelka
Ależ Ty posiadasz szeroką wiedzę też mam kota, kotkę właściwie, i odkąd przzenieśliśmy się z bloku do domu to kot zasadniczo mieszka na dworze, tzn w krzakach za płotem, niestety nie mogą się dogadać z psem, pies chce się bawić a kot ma w nosie głupoty na szczęście ma się dobrze ta moja kotka, choć gdy rok temu dwa tygodnie jej nie było to ogromnie było mi smutno... na szczęście wypatrzyłam ją w lesie z okna i zawołana przyszła na jedzonko, do dzChrupki wbrew pozorom dla kota są jak chipsy dla nas. No i na nerki źle wpływają. Koty niewiele piją. Pobierają wodę z pokarmu. Dlatego najlepsze wysokomiesne puszki i surowe mięso.
Więc na chrupkach ma za mało wody w organizmie i nerki są obciążone.
Ale ja to jestem taka że o kota dbam jak o dzieckowięc dieta, szczepienia, odrobaczanie. Nie wychodzi sama nigdzie. Ewentualne na szelkach ale ona jest tchórz i nie czuje takiej potrzeby
zawsze tak robię prosto i dla dzieci w sam razProsty i szybki tort to np taki z galaratek i mleka skondensowanego tęczowy, taka pianka
Jakie krople przepisała?Dzień dobry
Dzisiaj nocka super
Alicja usnęła o 21.30 i spala do 1:30 czyli 4 godziny, zjadła , odbiło jej się i spala od 2 do 5 później trochę gorzej bo już jej się zabawy włączyły i śmieszki więc zeszło do 8. Oczy miałam sine ze zmęczenia mimo , że pospalam najdłużej od dnia porodu
Udało mi się ją jeszcze uśpić na dwie godziny, spała na mnie ale zawsze coś. Mama nas zapisała do lekarza na 11 więc już jesteśmy po wizycie. Na jutro mam oddać małej mocz ( i pytanie. Jak to sprawnie wykonać z tym woreczkiem ? )
Przepisała kropleki na poprawę perystaltyki jelit i maść na pleśniawkę. Głupia ja nie czyszcilam jej buzi chyba z tydzień.. [emoji30] do lekarza poszłam żeby ją skontrolowała , mała jest nie spokojna , zaśnie na parę minut i się budzi, często płacze nawet na rękach. Zadowolona jest z Gola pupa więc może jakiś stan bakteryjny się zrobił. Jutro o 14 będą wyniki.
Moja też ma bialy korzuszek od mlekaKlaudia.. nasze dzieciaczki sa podobne jak cholera.. moja tez spala dzis ladnie bo po kąpaniu az do 2.25 czyli ok 5 godz. Pozniej tak co dwie godziny sie wiercila.. no i najlepsze.. rano ojciec ja rozbawil i zasnac nie mogla hyhy ok 11 zasnela,a ja na raty naczynia mylam i tez ma plesniawke ,jezyczek ma bialy.. z poczatku myslakam ze to odmleka :/ co jej podajesz? Jest to na recepte?
Ja bym padła na zawał jakby mi Tośka na pole wyszła [emoji23]dziękuje, z moich wypieków robię ciastka czekoladowe, są obłędne
Ależ Ty posiadasz szeroką wiedzę też mam kota, kotkę właściwie, i odkąd przzenieśliśmy się z bloku do domu to kot zasadniczo mieszka na dworze, tzn w krzakach za płotem, niestety nie mogą się dogadać z psem, pies chce się bawić a kot ma w nosie głupoty [emoji14] na szczęście ma się dobrze ta moja kotka, choć gdy rok temu dwa tygodnie jej nie było to ogromnie było mi smutno... na szczęście wypatrzyłam ją w lesie z okna i zawołana przyszła na jedzonko, do dz
zawsze tak robię prosto i dla dzieci w sam raz
Oj tam zaraz szeroką wiedzę [emoji23] interesuje się tym co mnie dotyczy [emoji23] po prostu [emoji23]dziękuje, z moich wypieków robię ciastka czekoladowe, są obłędne
Ależ Ty posiadasz szeroką wiedzę też mam kota, kotkę właściwie, i odkąd przzenieśliśmy się z bloku do domu to kot zasadniczo mieszka na dworze, tzn w krzakach za płotem, niestety nie mogą się dogadać z psem, pies chce się bawić a kot ma w nosie głupoty [emoji14] na szczęście ma się dobrze ta moja kotka, choć gdy rok temu dwa tygodnie jej nie było to ogromnie było mi smutno... na szczęście wypatrzyłam ją w lesie z okna i zawołana przyszła na jedzonko, do dz
zawsze tak robię prosto i dla dzieci w sam raz