E
Ewka34
Gość
Tzn zdarza jej sie bardzo rzadko to takze wczoeaj to bylo zdecydowanie z tej zachlannosci bo mm podaje jej praktycznie codziennieAlbo mm jej nie podchodzi. Mi Aleks chlustał po mleku które mu nie podeszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn zdarza jej sie bardzo rzadko to takze wczoeaj to bylo zdecydowanie z tej zachlannosci bo mm podaje jej praktycznie codziennieAlbo mm jej nie podchodzi. Mi Aleks chlustał po mleku które mu nie podeszlo
Sa takie sytuacje kiedy dziecko placze i ciezko je uspokoic, wtedy przydatna jest druga osoba, bo można zwariowac. Albo jak spac nie chce to dobrze na zmianę usypiac. Ty niemalze caly czas musisz sobie radzic sama, chyba bym padla ze zmeczenia fizycznego i psychicznego Na pewno w przyszlosci coreczka Ci sie odplaci i bedziecie mialy silna wiez
Ile dziecko powinno przybierać na tydzień? Bo nawet nie wiem.
Podziwiam Cię z trójka dzieci to naprawdę musi być ciężko, wiem ze nie jesteś tu jedyna taka mama także wszystkie Was podziwiam. Ja tez w zasadzie ogarniam wszystko, ale mam jedno dziecko i męża do pomocy w razie czego. Także mega szacun dla Was! ;*
A ja nie umiem na leżąco. Mała musi się starać żeby leżeć ładnie, ja cycka na wszystkie strony wyginam, siebie.. nieporadna jestem w tym karmieniuNa lezaco najwygodniej, to fakt. Szkoda, ze moje lozko kontynentalne jest tak niewygodne do karmienia [emoji14] jak waga Twojej Malutkiej? My w piatek idziemy to lekarza to bedzie wazenie
Bo skoro to dopiero początek to właśnie wystarczy obserwować i pilnować żeby dziecko raz na jednym boku raz na drugim leżało. Tak samo z karmieniem.
Tu masz o tym wszystko. I właśnie złe ułożenie dziecka w łonie mamy może być jedna z przyczyn przykurczu.
Mój tato jest masażysta fizjoterapeuta z ponad 30 letnim stażem a mama moja pracuje na ortopedii dziecięcej.
Link do: Kręcz szyi u niemowląt - RODZICE.PL
Kupiłam dzisiaj kolejne dwie, może któraś spasujeNa te czapki to chyba nie ma reguły, u nas cały koszyczek różnych rozmiarów i grubości i tez tak niestety jest
Nic. Nie dotykać , nie psikac i nie zaklejać.Dziewczyny jak zaczęła sie w tum miejscu gdzie miała mała kłute w szpitalu szczepionkę i jest bąbel z ropką to co z tym zrobić? Raczej nie wyciskać ani nic? Psikac czymś czy zostawić aż samo pęknie i się osuszy??
Dostaliśmy jedna od cioci ze smyka i to nasza ulubiona, nic się nie zsuwa, jest na wiązanie z tzn nausznikami, pasuje idealnie. Będziemy w Polsce to chyba kupimy więcej w większych rozmiarachKupiłam dzisiaj kolejne dwie, może któraś spasuje
@karkula309 pisała że z dr Browna leci jeszcze mniej niż z Avent