reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny jak zaczęła sie w tum miejscu gdzie miała mała kłute w szpitalu szczepionkę i jest bąbel z ropką to co z tym zrobić? Raczej nie wyciskać ani nic? Psikac czymś czy zostawić aż samo pęknie i się osuszy??
Mojemu też widać że zbiera się ropa i to samo ma pęknąć i nie powinno się tego ruszać.

Może trochę .. :) czasem gaworzy ale nie jakoś duzo.
Właśnie wróciliśmy ze szczepienia miała 3 klucia jedno w ramie i 2 w udka . A 25 września będzie szczepiona przciw pneumokokom . Waży 5300 i 57 cm , urodzeniowa waga była 3500 . Jutro kończy 7 tygodni . Jeszcze żółtaczka całkowicie nie przeszła , trzeba dużo przebywać na dworze na slonku jak będzie pogoda . Mała ładnie je , cały czas kp . Naszczescie nie zaraziła się ode mnie i synka przeziębieniem . Wróciła z przychodni to tak płakała przez chwilę aż czerwona chyba prztpomnialo jej się kłucie :(

Zamówiłam małej Pampersy 2 z allegro 228 szt za 104 zł z wysyłką , to chyba ok cena nawet nie wiem jak w sklepach wypada , bo tylko w Biedronce kupowałam dwa razy te wielkie paki

Odezwę się w wolnej chwili , narazie mam co robić bo muszę tez psinka się zajmować bo sama na lozko nie wskoczy bo jest po zabiegu , wczoraj miała sterylizacje i jest jeszcze słaba , pierwsze dni najgorsze . W wczoraj przez pierwsze godziiny po zabiegu piszczała chodziła z kąta w kąt nie mogła sobie znaleźć miejsc nawet na łóżku nie mogła sobie znalesc wygosniej pozycji tak mi jej szkoda było , dzisiaj już lepiej . Narazie musi chodzic w takim ubranku a za 12 dni zdjęcie szwów .Zobacz załącznik 894943

Biedna [emoji20][emoji20] u nas w środę miał Goku kastrację i już w pt chodził w miarę normalnie. Tez tak mi go szkoda było
IMG_1594.JPG

Załączniki

• IMG_1594.JPG
    IMG_1594.JPG
    548,8 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Do góry