reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny jak zaczęła sie w tum miejscu gdzie miała mała kłute w szpitalu szczepionkę i jest bąbel z ropką to co z tym zrobić? Raczej nie wyciskać ani nic? Psikac czymś czy zostawić aż samo pęknie i się osuszy??
Mojemu też widać że zbiera się ropa i to samo ma pęknąć i nie powinno się tego ruszać.

Może trochę .. :) czasem gaworzy ale nie jakoś duzo.
Właśnie wróciliśmy ze szczepienia miała 3 klucia jedno w ramie i 2 w udka . A 25 września będzie szczepiona przciw pneumokokom . Waży 5300 i 57 cm , urodzeniowa waga była 3500 . Jutro kończy 7 tygodni . Jeszcze żółtaczka całkowicie nie przeszła , trzeba dużo przebywać na dworze na slonku jak będzie pogoda . Mała ładnie je , cały czas kp . Naszczescie nie zaraziła się ode mnie i synka przeziębieniem . Wróciła z przychodni to tak płakała przez chwilę aż czerwona chyba prztpomnialo jej się kłucie :(

Zamówiłam małej Pampersy 2 z allegro 228 szt za 104 zł z wysyłką , to chyba ok cena nawet nie wiem jak w sklepach wypada , bo tylko w Biedronce kupowałam dwa razy te wielkie paki

Odezwę się w wolnej chwili , narazie mam co robić bo muszę tez psinka się zajmować bo sama na lozko nie wskoczy bo jest po zabiegu , wczoraj miała sterylizacje i jest jeszcze słaba , pierwsze dni najgorsze . W wczoraj przez pierwsze godziiny po zabiegu piszczała chodziła z kąta w kąt nie mogła sobie znaleźć miejsc nawet na łóżku nie mogła sobie znalesc wygosniej pozycji tak mi jej szkoda było , dzisiaj już lepiej . Narazie musi chodzic w takim ubranku a za 12 dni zdjęcie szwów .Zobacz załącznik 894943

Biedna [emoji20][emoji20] u nas w środę miał Goku kastrację i już w pt chodził w miarę normalnie. Tez tak mi go szkoda było
IMG_1594.JPG

Załączniki

• IMG_1594.JPG
    IMG_1594.JPG
    548,8 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Do góry