reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam to samo, tylko że od początku....Ja już częściej karmię i krócej przede wszystkim, ale średnio to pomaga. Ale się zmienia [emoji16][emoji16]
Ania u nas się nie da [emoji23]cycka Gałgan nie puści [emoji23] a wyciąganie kończy się darciem [emoji23]
Syn też był meeeega cyckowy ale mało pokarmu miałam więc mi to nie przeszkadzało [emoji23]
A tu nie dość że na styk pokarm dla niej miałam to teraz mi tak rozbujała że wczoraj pojadła z jednego, poszła spać, a drugi cycek jak nigdy kamień. Grudki to już na górze piersi i pod pachą czułam. A że nie chciałam jej budzic i na siłę karmić bo i tak dużo je to odciagnelam. I z tego jednego wczirsj na raz sciagnelam 180 ml [emoji33][emoji33]

Konsystencja taka jak zawsze, tylko ten kolor mnie martwi, wogole bardzo dużo kup robi, ale tez praktycznie cały czas je, no i płacze,nawet przez sen Nigdy taka nie była.
Obserwuj dalej. Jakby się zrobiły że sama zielona woda i śluz to może alergie oznaczać.
Ale jeśli to jedna taka kupa była to ja bym się póki co nie martwiła. Wyżej wrzuciłam dziewczynom link bo już dziś o kupy pytały :)

Hahah oj coś w tym jest [emoji5]❣️ ja nosiłam 9 miesięcy, teraz tez w sumie 24/7 ja się nią opiekuje, wiaodmo Bartek ciężko haruje żeby były pieniążki, wychodzi z pieskiem 3 razy dziennie, zmywa, gotuje często i kolacje szykuje, sprząta i tankuje auto itd ale staramy się uzupełniać i żeby on tez chociaż pozmieniał pieluszkę pare razy dziennie i nosił córcie żeby nie było, że później dziecko będzie mnie tylko kojarzyło i znało głos. A później i tak ten mały diabełek rodzi się podobny do taty i tak słodko razem pozują a z mamusia tak o patrzcie na tą minę jak idealnie złapał Bartek jak była zła i cyk Zobacz załącznik 894572hahahha
Haha :D ja chcę do taty !!!!! [Emoji23]

Obserwuj dalej. Jakby się zrobiły że sama zielona woda i śluz to może alergie oznaczać.
Ale jeśli to jedna taka kupa była to ja bym się póki co nie martwiła. Wyżej wrzuciłam dziewczynom link bo już dziś o kupy pytały :)

Dziękuje Bardzo!
Juz było kilka kup z domieszka zielonego ale ta dziś była inna, no i martwi mnie ze mała jest taka niespokojna przy tym.
Alergia na nabiał? Jajka?

Dziękuje Bardzo!
Juz było kilka kup z domieszka zielonego ale ta dziś była inna, no i martwi mnie ze mała jest taka niespokojna przy tym.
Alergia na nabiał? Jajka?
Na białko mleka krowiego albo laktoze tak może się objawiac. Syn miał bmk a córka ma najprawdopodobniej na laktoze bo delicol pomaga i objawy w sumie identyczne.

reklama
Do góry