reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam to samo, tylko że od początku....Ja już częściej karmię i krócej przede wszystkim, ale średnio to pomaga. Ale się zmienia [emoji16][emoji16]
Ania u nas się nie da [emoji23]cycka Gałgan nie puści [emoji23] a wyciąganie kończy się darciem [emoji23]
Syn też był meeeega cyckowy ale mało pokarmu miałam więc mi to nie przeszkadzało [emoji23]
A tu nie dość że na styk pokarm dla niej miałam to teraz mi tak rozbujała że wczoraj pojadła z jednego, poszła spać, a drugi cycek jak nigdy kamień. Grudki to już na górze piersi i pod pachą czułam. A że nie chciałam jej budzic i na siłę karmić bo i tak dużo je to odciagnelam. I z tego jednego wczirsj na raz sciagnelam 180 ml [emoji33][emoji33]

Konsystencja taka jak zawsze, tylko ten kolor mnie martwi, wogole bardzo dużo kup robi, ale tez praktycznie cały czas je, no i płacze,nawet przez sen Nigdy taka nie była.
Obserwuj dalej. Jakby się zrobiły że sama zielona woda i śluz to może alergie oznaczać.
Ale jeśli to jedna taka kupa była to ja bym się póki co nie martwiła. Wyżej wrzuciłam dziewczynom link bo już dziś o kupy pytały :)

Hahah oj coś w tym jest [emoji5]❣️ ja nosiłam 9 miesięcy, teraz tez w sumie 24/7 ja się nią opiekuje, wiaodmo Bartek ciężko haruje żeby były pieniążki, wychodzi z pieskiem 3 razy dziennie, zmywa, gotuje często i kolacje szykuje, sprząta i tankuje auto itd ale staramy się uzupełniać i żeby on tez chociaż pozmieniał pieluszkę pare razy dziennie i nosił córcie żeby nie było, że później dziecko będzie mnie tylko kojarzyło i znało głos. A później i tak ten mały diabełek rodzi się podobny do taty i tak słodko razem pozują a z mamusia tak o patrzcie na tą minę jak idealnie złapał Bartek jak była zła i cyk Zobacz załącznik 894572hahahha
Haha :D ja chcę do taty !!!!! [Emoji23]

Obserwuj dalej. Jakby się zrobiły że sama zielona woda i śluz to może alergie oznaczać.
Ale jeśli to jedna taka kupa była to ja bym się póki co nie martwiła. Wyżej wrzuciłam dziewczynom link bo już dziś o kupy pytały :)

Dziękuje Bardzo!
Juz było kilka kup z domieszka zielonego ale ta dziś była inna, no i martwi mnie ze mała jest taka niespokojna przy tym.
Alergia na nabiał? Jajka?

Dziękuje Bardzo!
Juz było kilka kup z domieszka zielonego ale ta dziś była inna, no i martwi mnie ze mała jest taka niespokojna przy tym.
Alergia na nabiał? Jajka?
Na białko mleka krowiego albo laktoze tak może się objawiac. Syn miał bmk a córka ma najprawdopodobniej na laktoze bo delicol pomaga i objawy w sumie identyczne.

reklama
Do góry