reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli ;)

Potwierdzam :) dużo pomaga u nas, bo później już jak cycek „zużyty” i ona tez zmęczona to nie umie już złapać i musiałabym chyba non stop jej wtedy mm podawać, bo jest ciężka walka, ale nie poddajemy się. Raz dziennie jedynie dam jej te mm

reklama
U nas tatuś taki opiekuńczy hah :)
IMG_1746.JPG
IMG_1748.JPG

Załączniki

• IMG_1746.JPG
    IMG_1746.JPG
    367,6 KB · Wyświetleń: 339
  • IMG_1748.JPG
    IMG_1748.JPG
    162,4 KB · Wyświetleń: 346
Potwierdzam :) dużo pomaga u nas, bo później już jak cycek „zużyty” i ona tez zmęczona to nie umie już złapać i musiałabym chyba non stop jej wtedy mm podawać, bo jest ciężka walka, ale nie poddajemy się. Raz dziennie jedynie dam jej te mm
U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac

Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli ;)
Tak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasu

U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac

Właśnie tak pół na pół, raz się przyklei i ona jak się dossie to ładnie pare minut idzie jej a później jak się złości i puszcza i robi fochy to masakra, nakładka mi spada, ona ryczy jak szalona, ja się stresuje i wtedy daje max 10-15 min jak nie dajemy rady to niestety mm, ale to zazwyczaj wieczór

reklama
Tak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasu
Pamietaj, ze najwazniejszy Twoj komfort psychiczny [emoji8] u mnie na szczescie w rodzinie maja takie podejscie, ze mleko modyfikowane to nic zlego i sami mnie namawiaja zebym dawala jesli nie daje rady karmic piersia :)

Do góry