reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli ;)

Potwierdzam :) dużo pomaga u nas, bo później już jak cycek „zużyty” i ona tez zmęczona to nie umie już złapać i musiałabym chyba non stop jej wtedy mm podawać, bo jest ciężka walka, ale nie poddajemy się. Raz dziennie jedynie dam jej te mm

reklama
U nas tatuś taki opiekuńczy hah :)
IMG_1746.JPG
IMG_1748.JPG

Załączniki

• IMG_1746.JPG
    IMG_1746.JPG
    367,6 KB · Wyświetleń: 336
  • IMG_1748.JPG
    IMG_1748.JPG
    162,4 KB · Wyświetleń: 339
Potwierdzam :) dużo pomaga u nas, bo później już jak cycek „zużyty” i ona tez zmęczona to nie umie już złapać i musiałabym chyba non stop jej wtedy mm podawać, bo jest ciężka walka, ale nie poddajemy się. Raz dziennie jedynie dam jej te mm
U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac

Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli ;)
Tak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasu

U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac

Właśnie tak pół na pół, raz się przyklei i ona jak się dossie to ładnie pare minut idzie jej a później jak się złości i puszcza i robi fochy to masakra, nakładka mi spada, ona ryczy jak szalona, ja się stresuje i wtedy daje max 10-15 min jak nie dajemy rady to niestety mm, ale to zazwyczaj wieczór

reklama
Tak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasu
Pamietaj, ze najwazniejszy Twoj komfort psychiczny [emoji8] u mnie na szczescie w rodzinie maja takie podejscie, ze mleko modyfikowane to nic zlego i sami mnie namawiaja zebym dawala jesli nie daje rady karmic piersia :)

Do góry