reklama
Fiorna
Fanka BB :)
@madziula92 Karmicie się tylko Twoim pokarmem?
Anulaa88
Cały czas przesiaduje z wami?☹Padam na twarz.. Moja matka mnie wykończy psychicznie. 3 tyg musimy czekać na meble i spadamy stąd i nie chce widzieć żadnych pielgrzymek!!! Nie mamy jak na spokojnie się nakarmić czy odciągnąć pokarm bo wiecznie ktoś.....
madziula92
Jeszcze nie bylas na spacerku? my bylismy na drugi dzien po wyjsciu ze szpitala. Taka pogoda, ze nie ma co sie ograniczac jak trafisz na polozna starej daty to Ci powie, ze spacer za 2 tygodnie [emoji23]
Haha akurat mam młodą położną,jutro ma być u nas więc zobaczymy
madziula92
@madziula92 Karmicie się tylko Twoim pokarmem?
Dokarmiam mm bo mały się denerwuje, bo mam płaskie brodawki i nie może się najeść, a tak to odciągam swoje laktatorem i też mu daje
kasiaczek89pl
Dziewczyny a co dajecie maluchom na wzdęcia ? Młody marudny , kurczy nóżki , grymasy na twarzy, puszcza baczki i później mu nieco lepiej. Wiec obstawiam wzdęcia. Czy jest coś doraźnego do stosowania ? Aaaaa wyłącznie kp i mamy niecałe dwa tyg.
Synetykon. On się nie wchłania w ogóle. W 100% wydalany. Np bobotic forte, espumisan. Niby pisze ze dopiero od 28 dnia życia, ale i z synem i z córką mialsm zalrcone wcześniej przez pediatre właśnie dlatego że się nie wchłania.Dziewczyny a co dajecie maluchom na wzdęcia ? Młody marudny , kurczy nóżki , grymasy na twarzy, puszcza baczki i później mu nieco lepiej. Wiec obstawiam wzdęcia. Czy jest coś doraźnego do stosowania ? Aaaaa wyłącznie kp i mamy niecałe dwa tyg.
A jak to nie pomoże to delicol albo tańszy zamiennik kolzym (dodatkowo kolzym ma lsktaze neutralna i kwaśna, a delicol tylko neutralna) bo czasami takie objawy są przy lekkiej nietolerancji laktozy.
Bajunia
O Rety gdzie Wy z tym tygryskiem jedziecie? Na Syberię? My z małym dzisiaj na spacerze w rampersie krótki rękaw gołe nogi ☺A tutaj kurteczka z ciucholandu [emoji1376][emoji87]Zobacz załącznik 893981
reklama
Menia2018
U nas też cieplutko i też mnie zdziwiło..O Rety gdzie Wy z tym tygryskiem jedziecie? Na Syberię? My z małym dzisiaj na spacerze w rampersie krótki rękaw gołe nogi ☺