reklama
Meml
Fanka BB :)
Zdrowia dla Was!U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
Anulaa88
Zdrówka !U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
Biedroneczka10
my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1To Michał miał 1.5 tygodnia temu 3500g i dalej 1 używamy[emoji23][emoji16]
Anulaa88
Ja się właśnie tego obawiałam[emoji16] bo dla mnie dalej jest drobniutki[emoji16]my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1
To u nas nic nie wylatuje [emoji23]my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1
Mikasa7
O kurczę, współczuję... ja miałam szpital w zeszłym tygodniu. Zdrówka!!U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
Mikasa7
Moja już ponad 4 kg ale lecimy na 1 jeszcze.my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1
zanka200389
Moja juz ma ponad 5 kg i 1 są w sam raz. Kończy nam się paczka ale i tak jeszcze pojedziemy na jedynkach
reklama
GorzkaPomarańcza
Niektóre Wasze miesieczne dzieci nie dobily do 4kg a moj tygodniowy maluszek wazyl tyle przy wypisie uzywamy pampersow 1, bo 2 nieporeczne. Niby tyle wazy a wyglada normalnie, nie jest jakis upasiony. Dzisiaj pierwsza wizyta poloznej sie.odbyla. ze wzgledu na odchodzaca skorke musimy go.wykapac w nadmanganianie potasu. Pokazala mi pozycje spod pachy opierajac go sobie na poduszkach, bo niedlugo moge nie dac rady trzymac go na rekach. I ze wzgledu na obojczyk kazala ciasno opatulac tylko, ze on jest taki silny, ze i tak sie uwalnia. Potrafi podniesc sobie mojego ogromnego cyca i ustawiac do buzi