anulka1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za[emoji5][emoji5][emoji5]Może w zamkniętym wątku każda się zgodzi napisać skąd dokładnie jest, zamiast okolice xyz i się uda! [emoji173]️
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
To naprawdę ciężki czas miałas. Ja jestem stara w grudniu byłam w szpitalu to wiem jak to jest ciężko leżeć w szpitalu a dopiero takie dziecko.. :-/to jeszcze trudne dni przed Tobą jak przeprowadzka kupę roboty i wszystkiego. Udanej przeprowadzki życzę, szybkiej i bezproblemowej ;-)W końcu was przeczytałam ! Boże Koło 100 stron.. byłam z córeczką w szpitalu tydzień bo złapała jelitowke i się odwodnila to był ciężki tydzień dla nas wszystkich
Nie dość że patrzyłam jaką jest słaba to sama wymiotowalam przez mdłości. Było nie fajnie.. Ale w końcu wyszło słońce
W którymś momencie przeczytałam ze któraś z Was zrobiła ogórkowa ! Tak mi się zachciało ze ugotowałam duży gar i od wczoraj jem tylko ją haha.
Ogólnie mam urwanie głowy bo w weekend się przeprowadzamy do większego mieszkania i nie wiem za co mam się złapać nienawidzę się pakować.
Co do ciuszkow.. mam dużo po coreczce więc narazie nie kupuję. Wiadomo jak będzie chłopak to trzeba będzie (wizytę mam 9 lutego, będzie wtedy 15 tc, może poznam płeć.. )
Dzięki za dodanie mnie do listy, obiecuje ze po przeprowadzce będę się więcej udzielać
Chomiczka na FB rownież chętnie dołączę bo częściej tam zaglądam
Czarna jagoda czekamy na Twoją wizytę
Miłego dnia dziewczyny !
Tak ja jestem i faktycznie podbrzusze boli jak na okres choc nie miewam czesto tych boliCzesc,mam pytanie która z Was jest w 13 tygodniu? I czy was też pobolewa brzuch- macica?
Ja mam 13.3 tyg, czasem tak np wczoraj, rozciąga się i tak chyba musi być :-)Czesc,mam pytanie która z Was jest w 13 tygodniu? I czy was też pobolewa brzuch- macica?
Extra ciuszki ;-) gdzie tam ona dla psa.. Słodka dziecięca a nie.. To on może widział kiedyś psa co ktoś go ubrał w kamizelke dla dziecka a nie psią tez poszukam taką kamizelke na wczesna jesień czy nawet na lato jak chłodniejsze dni zarzucić dziecku :-)To sa te ciuszki co już mam kupione a to ta kamizelka co kiedyś mąż myślał, że to dla psa kupiłam
Fajnie by bylo bo moze sie okaze ze ktos mieszka niedaleko a bedzie mozna pisac o bardziej prywatnych sprawachMoże w zamkniętym wątku każda się zgodzi napisać skąd dokładnie jest, zamiast okolice xyz i się uda! [emoji173]️
U nas cała wczorajsza wizyta z mezem, usg przez brzuch i dopochwowo tez.Ja i tak na którąś wizytę się z tatusiem wpakuje czy będzie chciała czy nie, bo on też chcę zobaczyć swoje dziecko a nie tylko na zdjęciach usg.
A jakos sie mu tak skonczylo hehe ja mam slabosc do takich pluszowych ciuszków sama mam biala kamizelke z uszami mama juz tez zapowiedziala ze tez bedzie niedlugo zaczynac lowy wiec ciuszków bedzie masa heheExtra ciuszki ;-) gdzie tam ona dla psa.. Słodka dziecięca a nie.. To on może widział kiedyś psa co ktoś go ubrał w kamizelke dla dziecka a nie psią tez poszukam taką kamizelke na wczesna jesień czy nawet na lato jak chłodniejsze dni zarzucić dziecku :-)
Moja lekarka niezbyt chętna by na to była, a i godzinowo nam nie pasowało, bo praca, więc na razie byłam sama. Chyba na połówkowe go zabiorę. Tak będzie najlepiej. Wytrzyma jeszcze te dwa miesiące około.U nas cała wczorajsza wizyta z mezem, usg przez brzuch i dopochwowo tez.