reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Testuje suwaczek tylko jeszcze nie wiem jak go dodać żeby w każdej odp się pokazywal

w4sqgzu3tfw5r1l4.png

reklama
Mi sie wydaje ze te 40 osob to juz duzo, nie wiem czy tyle dziewczyn sie faktycznie tutaj udziela regularnie, ale ciezko to zweryfikowac!
Ciężko powiedzieć co znaczy regularnie, ja np pracuje cały czas więc zanim nadrobię 150 postów to już nie wiem co komu odpisywać :)) staram się jak mogę, ale czasu mam nie za wiele :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Hejka :)
Nie wiem czy pamiętacie, jak po ostatniej wizycie mówiłam Wam, że jestem zaniepokojona wyznaczonym terminem USG genetycznego - na 7 lutego, co w moim przypadku daje... 15 tydzień ( dokładnie 14 i 3 dni).
I wiecie co, umówiłam sie na jutro do innego lekarza. Będę sie z tym lepiej czuła, oczywiście idąc do swojego w lutym nie powiem o tej wizycie.
Tak więc Kochane - jutro prenatalne o 14.00

Nie mogę powstrzymać apetytu. jadłabym ciągle. Juz sobie zapisuję wszystko - dosłownie wszystko co jem, żeby mieć przed sobą obraz tego, co w siebie wrzuciłam....
Chciałabym już poczuć ruchy.. w pierwszej ciąży poczułam w 18 tyg....
Buziaki :)
Trzymam kciuki za prenatalne. Koniecznie powiedz jaka płeć była przewidywana! :D

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Już Dziewczyny kupujecie ciuszki? Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wewnętrznie chce poczekać jeszcze. Najpierw myślałam, że zaczekam do usg polowkowego, ale też mnie coraz bardziej kusi coś kupić więc chociaż do prenatalnych zaczekam :)
Ja nie kupuje. Kupuje moja mama idąc że mną. Hah. Ja bym już sama kupiła coś, ale okazało się, że dostanę ubranka od brata mojego T., wtedy zweryfikuje czego brakuje i na łowy!

f2w3flw1cbdbspns.png

W końcu was przeczytałam ! Boże Koło 100 stron.. byłam z córeczką w szpitalu tydzień bo złapała jelitowke i się odwodnila :( to był ciężki tydzień dla nas wszystkich :(
Nie dość że patrzyłam jaką jest słaba to sama wymiotowalam przez mdłości. Było nie fajnie.. Ale w końcu wyszło słońce :)
W którymś momencie przeczytałam ze któraś z Was zrobiła ogórkowa ! Tak mi się zachciało ze ugotowałam duży gar i od wczoraj jem tylko ją haha. :D
Ogólnie mam urwanie głowy bo w weekend się przeprowadzamy do większego mieszkania i nie wiem za co mam się złapać :( nienawidzę się pakować.
Co do ciuszkow.. mam dużo po coreczce więc narazie nie kupuję. Wiadomo jak będzie chłopak to trzeba będzie :p (wizytę mam 9 lutego, będzie wtedy 15 tc, może poznam płeć.. :) )
Dzięki za dodanie mnie do listy, obiecuje ze po przeprowadzce będę się więcej udzielać :)
Chomiczka na FB rownież chętnie dołączę bo częściej tam zaglądam :)
Czarna jagoda czekamy na Twoją wizytę :)
Miłego dnia dziewczyny !:)

Szkoda tez ze nie kojarze tu nikogo z mojego rejonu zeby mozna bylo sie umawiac na spacery zwlaszcza ze niebawem przeprowadzam sie na wies to juz w ogole :)
Może w zamkniętym wątku każda się zgodzi napisać skąd dokładnie jest, zamiast okolice xyz i się uda! [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

W końcu was przeczytałam ! Boże Koło 100 stron.. byłam z córeczką w szpitalu tydzień bo złapała jelitowke i się odwodnila :( to był ciężki tydzień dla nas wszystkich :(
Nie dość że patrzyłam jaką jest słaba to sama wymiotowalam przez mdłości. Było nie fajnie.. Ale w końcu wyszło słońce :)
W którymś momencie przeczytałam ze któraś z Was zrobiła ogórkowa ! Tak mi się zachciało ze ugotowałam duży gar i od wczoraj jem tylko ją haha. :D
Ogólnie mam urwanie głowy bo w weekend się przeprowadzamy do większego mieszkania i nie wiem za co mam się złapać :( nienawidzę się pakować.
Co do ciuszkow.. mam dużo po coreczce więc narazie nie kupuję. Wiadomo jak będzie chłopak to trzeba będzie [emoji14] (wizytę mam 9 lutego, będzie wtedy 15 tc, może poznam płeć.. :) )
Dzięki za dodanie mnie do listy, obiecuje ze po przeprowadzce będę się więcej udzielać :)
Chomiczka na FB rownież chętnie dołączę bo częściej tam zaglądam :)
Czarna jagoda czekamy na Twoją wizytę :)
Miłego dnia dziewczyny !:)
Super, że już wszystko w normie [emoji173]️ Odzywaj się często :)

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Do góry