E
Ewka34
Gość
Jaki slodziakkkk ❤❤❤❤ i ile ma wloskow juz ❤❤ cudo [emoji7]Dziewczyny ja na razie ciężko mam Was czytać my jeszcze w szpitalu a to Franio Zobacz załącznik 893086
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodziakkkk ❤❤❤❤ i ile ma wloskow juz ❤❤ cudo [emoji7]Dziewczyny ja na razie ciężko mam Was czytać my jeszcze w szpitalu a to Franio Zobacz załącznik 893086
Ja zazdroszczę takiego spania. U nas dzisiaj kiepsko bo od 3 jazda. A tak i tak najdłużej 3,5 h spania.
Cieszę się ale z drugiej strony to się martwię czy Iza nie będzie miała tarczycy po mnie. No i z 9 karmień na dobę zrobiło nam się 7 A ona mało przybiera.To się ciesz bo moja co 2 godziny w dzień i w nocy się budzi. Raz dziennie ma ze obudzi mi się po 3 ale to tak nad ranem zawsze dłużej śpi
No ja czekam na wyniki Młodego i zobaczymy. My już wazylismy wczoraj i 4 kg ma wychodziliśmy że szpitala 16.08 z wagą 3280 więc chyba jest ok.Cieszę się ale z drugiej strony to się martwię czy Iza nie będzie miała tarczycy po mnie. No i z 9 karmień na dobę zrobiło nam się 7 A ona mało przybiera.
Jaki słodziaczek i włoski jakie śliczne ma. Ty jak się czujesz?Dziewczyny ja na razie ciężko mam Was czytać my jeszcze w szpitalu a to Franio Zobacz załącznik 893086
To prawdaKiedyś noworodki wydawały mi się takie podobne do siebie A dziś tak oglądam te zdjęcia i myślę że każde inne A każde jakie piękne. Niesamowite
Mało? ? Ale w normie ? ?Cieszę się ale z drugiej strony to się martwię czy Iza nie będzie miała tarczycy po mnie. No i z 9 karmień na dobę zrobiło nam się 7 A ona mało przybiera.
Dziewczyny a ja mam pytanie do tych co śpią z dziećmi ..
Co z mężami ? Spi gdzies indziej ? Czy we trójkę ? Wtedy dziecko w środku ? Ja sie boje ze coś się małemu stanie jak będziemy spać we trójkę .a męża to na pewno nie wygonie [emoji854][emoji854]