reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zazdroszczę takiego spania. U nas dzisiaj kiepsko bo od 3 jazda. A tak i tak najdłużej 3,5 h spania.
To się ciesz bo moja co 2 godziny w dzień i w nocy się budzi. Raz dziennie ma ze obudzi mi się po 3 ale to tak nad ranem zawsze dłużej śpi
Cieszę się ale z drugiej strony to się martwię czy Iza nie będzie miała tarczycy po mnie. No i z 9 karmień na dobę zrobiło nam się 7 A ona mało przybiera.

Ja wczoraj dzwoniłam do mojej położnej, ale jest jeszcze na urlopie. Wraca dopiero 11 września. Okazało się, że Leo urodził się w jej urodziny :). Pytałam się o krzyki Leonardo, bo w nocy po jedzeniu często ma ataki krzyku tak z 5-10 minut. Nie można go w żaden sposób uspokoić. Musi swoje wykrzyczeć i zasypia. Poleciła mi innego smoczka, bo on do smoka nie bardzo i dzisiaj nawet go zalapal.
Zobacz załącznik 893113 Zobacz załącznik 893112 Zobacz załącznik 893111

Ostatnia edycja:
Kiedyś noworodki wydawały mi się takie podobne do siebie A dziś tak oglądam te zdjęcia i myślę że każde inne :) A każde jakie piękne. Niesamowite :)

Załączniki

• 20180823_161844.jpg
    20180823_161844.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 136
Ok, wyspalam się troche, powoli wracam do żywych :) wychodząc ze szpitala zmiescilam się w stare spodnie, zeszły mi pucki z twarzy, ogolnie wyglądam już jak przed ciąża, ale tydzień w szpitalu dał mi po dupie... młoda śpi je i robi kupę, na razie nie płacze, jak jest głodna to żuje sobie ręce i grymasi, całe szczęście nie wpada w histerie, może jej tak zostać, postaram się być na bierząco od teraz458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg

Załączniki

• 458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg
    458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 153
reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie do tych co śpią z dziećmi ..
Co z mężami ? Spi gdzies indziej ? Czy we trójkę ? Wtedy dziecko w środku ? Ja sie boje ze coś się małemu stanie jak będziemy spać we trójkę .a męża to na pewno nie wygonie [emoji854][emoji854]

My w 3 śpimy. Nie ma opcji bym.malej coś zrobiła bo mam mocne czuwanie włączone że pilnuje tez chłopaka by nic nie zrobił przez przypadek.

Do góry