reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zazdroszczę takiego spania. U nas dzisiaj kiepsko bo od 3 jazda. A tak i tak najdłużej 3,5 h spania.
To się ciesz bo moja co 2 godziny w dzień i w nocy się budzi. Raz dziennie ma ze obudzi mi się po 3 ale to tak nad ranem zawsze dłużej śpi
Cieszę się ale z drugiej strony to się martwię czy Iza nie będzie miała tarczycy po mnie. No i z 9 karmień na dobę zrobiło nam się 7 A ona mało przybiera.

Ja wczoraj dzwoniłam do mojej położnej, ale jest jeszcze na urlopie. Wraca dopiero 11 września. Okazało się, że Leo urodził się w jej urodziny :). Pytałam się o krzyki Leonardo, bo w nocy po jedzeniu często ma ataki krzyku tak z 5-10 minut. Nie można go w żaden sposób uspokoić. Musi swoje wykrzyczeć i zasypia. Poleciła mi innego smoczka, bo on do smoka nie bardzo i dzisiaj nawet go zalapal.
Zobacz załącznik 893113 Zobacz załącznik 893112 Zobacz załącznik 893111

Ostatnia edycja:
Kiedyś noworodki wydawały mi się takie podobne do siebie A dziś tak oglądam te zdjęcia i myślę że każde inne :) A każde jakie piękne. Niesamowite :)

Załączniki

• 20180823_161844.jpg
    20180823_161844.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 129
Ok, wyspalam się troche, powoli wracam do żywych :) wychodząc ze szpitala zmiescilam się w stare spodnie, zeszły mi pucki z twarzy, ogolnie wyglądam już jak przed ciąża, ale tydzień w szpitalu dał mi po dupie... młoda śpi je i robi kupę, na razie nie płacze, jak jest głodna to żuje sobie ręce i grymasi, całe szczęście nie wpada w histerie, może jej tak zostać, postaram się być na bierząco od teraz458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg

Załączniki

• 458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg
    458D1B9E-25DD-4735-B03F-564A7F072D29.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 151
reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie do tych co śpią z dziećmi ..
Co z mężami ? Spi gdzies indziej ? Czy we trójkę ? Wtedy dziecko w środku ? Ja sie boje ze coś się małemu stanie jak będziemy spać we trójkę .a męża to na pewno nie wygonie [emoji854][emoji854]

My w 3 śpimy. Nie ma opcji bym.malej coś zrobiła bo mam mocne czuwanie włączone że pilnuje tez chłopaka by nic nie zrobił przez przypadek.

Do góry