Angelika22
Fanka BB :)
Ja tez ja tez ! dziewczyny czasami się nie da dużo pisać . Staram się udzielać ale jestem w szpitalu i po przeczytaniu 2 stron padam ze zmęczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zalicytowałam ostatnio na allegro bodziaki, dzisiaj mi przyszły. I wogole dziwne te rozmiarówki niebieskie na 62 są mniejsze jak te z miki na rozmiar 56:-/Używane ale są w bardzo dobrym stanie, tylko 7 zł za 2 szt. Bardziej niby chłopięce ale gdyby była dziewczynka to tez mogą być w ostateczności
Kiedyś byłam uzależniona od licytacji, synkowi ciągle coś kupowałam w taki sposób za grosze Zobacz załącznik 836736
Bardzo Ladne ja dzis synusiowi kupilam koszule na ciuszkach nie moglam sie powstrzymac potem dodac fotoZalicytowałam ostatnio na allegro bodziaki, dzisiaj mi przyszły. I wogole dziwne te rozmiarówki niebieskie na 62 są mniejsze jak te z miki na rozmiar 56:-/Używane ale są w bardzo dobrym stanie, tylko 7 zł za 2 szt. Bardziej niby chłopięce ale gdyby była dziewczynka to tez mogą być w ostateczności
Kiedyś byłam uzależniona od licytacji, synkowi ciągle coś kupowałam w taki sposób za grosze Zobacz załącznik 836736
I tak chyba bedzie rozsadnieKarorek, też ciężko zweryfikować mi kto ile się udziela[emoji17] Nie chce nikogo pominąć ale myślę że na grupie zamkniętej zweryfikujemy i jak coś będziemy usuwać osoby nie udzielające się [emoji6]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno bedzie wszystko dobrze po prenatalnych o to ja jeszcze miesiąc i tez bede czula ruchy juz sie nie moge doczekacHejka
Nie wiem czy pamiętacie, jak po ostatniej wizycie mówiłam Wam, że jestem zaniepokojona wyznaczonym terminem USG genetycznego - na 7 lutego, co w moim przypadku daje... 15 tydzień ( dokładnie 14 i 3 dni).
I wiecie co, umówiłam sie na jutro do innego lekarza. Będę sie z tym lepiej czuła, oczywiście idąc do swojego w lutym nie powiem o tej wizycie.
Tak więc Kochane - jutro prenatalne o 14.00
Nie mogę powstrzymać apetytu. jadłabym ciągle. Juz sobie zapisuję wszystko - dosłownie wszystko co jem, żeby mieć przed sobą obraz tego, co w siebie wrzuciłam....
Chciałabym już poczuć ruchy.. w pierwszej ciąży poczułam w 18 tyg....
Buziaki
No i bardzo dobrze że się zapisałas dużo wcześniej na usg zamiast tyle czekać :-)Hejka
Nie wiem czy pamiętacie, jak po ostatniej wizycie mówiłam Wam, że jestem zaniepokojona wyznaczonym terminem USG genetycznego - na 7 lutego, co w moim przypadku daje... 15 tydzień ( dokładnie 14 i 3 dni).
I wiecie co, umówiłam sie na jutro do innego lekarza. Będę sie z tym lepiej czuła, oczywiście idąc do swojego w lutym nie powiem o tej wizycie.
Tak więc Kochane - jutro prenatalne o 14.00
Nie mogę powstrzymać apetytu. jadłabym ciągle. Juz sobie zapisuję wszystko - dosłownie wszystko co jem, żeby mieć przed sobą obraz tego, co w siebie wrzuciłam....
Chciałabym już poczuć ruchy.. w pierwszej ciąży poczułam w 18 tyg....
Buziaki
Ja i tak na którąś wizytę się z tatusiem wpakuje czy będzie chciała czy nie, bo on też chcę zobaczyć swoje dziecko a nie tylko na zdjęciach usg.U mnie na szczęście dużo dobrych lekarzy ale w obrębie 70 km więc miałam w czym wybierać i myślę, że dobrze trafiłam bo bardzo miły kompetentny ginekolog. Na każde pytanie odpowie ze spokojem. Sam zaproponował żeby ojciec dziecka przyszedł na następną wizytę, więc naprawdę sympatyczny lekarz. Ale i tak najważniejsze żeby dzieci nam prawidłowo rosły!!!
Już Dziewczyny kupujecie ciuszki? Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wewnętrznie chce poczekać jeszcze. Najpierw myślałam, że zaczekam do usg polowkowego, ale też mnie coraz bardziej kusi coś kupić więc chociaż do prenatalnych zaczekam
Dodaj dodaj ;-) ja lubię oglądać bardzo ciuszki,Bardzo Ladne ja dzis synusiowi kupilam koszule na ciuszkach nie moglam sie powstrzymac potem dodac foto