Baby ManagerJakiej dokładnie używacie?
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Mi chodzi tylko o to żeby zapisywać która pierś a nie tak bardzo o czasJa na początku używałam, ale teraz szkoda mi na to czasu, bo mała sama się wybudza jak ma brudna pieluszkę i jest głodna także widze w praktyce kiedy karmić i przebrac na początku mi się podobała ta aplikacja i „kontrola” tego wszystkiego, ale jednak to później już jak dla mnie zbędne, bo dziecko samo komunikuje kiedy co chce [emoji5] a która pierś to mniej więcej pamietam i czuje tez, która pełniejsza
Ale używam jej tylko odnośnie karmień. Tam można jeszcze pieluch i sen zaznaczaćBaby Manager
E
Ewka34
Gość
Ja podaje choc mala nie lubi zawsze kilka lyczkow wezmieHej dziewczyny.
Mam do was pytanie. Podajcie może herbatę koperkowa maluchowi? U mnie mała nie płacze ale walczy z załatwianiem się i odgazowaniem bardzo intensywnie. Kupiłam taka zwykłą, naturalną by jej taka słabiutką podać ale naczytałam się tego i tamtego że zgłupiałam czy jej nie zaszkodzi.
To tam zaznaczasz która pierśMi chodzi tylko o to żeby zapisywać która pierś a nie tak bardzo o czas
Maljan
Ojj dużo zdrówka dla misia :*Maluch po odgazowaniu przez położna robi kupki nie wiedzialam, ze bede tak sie cieszyc z przebierania pampersow niestety ze wzgledu na ciezki porod a co za tym idzie krwiaczek na glowce i pekniety obojczyk jesteśmy w szpitalu przynajmniej do jutra tak chcialam Misiowi mieszkanko pokazac a ciagle sie wydluza pobyt tutaj
Maljan
Ja nie czuje w czasie dnia która pierś pełniejsza [emoji16]No właśnie miałam pytać po co te aplikacje przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza [emoji14] no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innego
Ja sobie tylko zapisuje w nocy od której do której mała spała
Anulaa88
Ja mam happy babyTo tam zaznaczasz która pierś
Maljan
Ja już w ogóle nie używam wkładek. Nie kapie mi mleko między karmieniami.Też tak często musicie zmieniać wkładki laktacyjne ?
K będzie już w piątek [emoji173]️ nie ma go już 5 tygodni ... Przyjedzie na dwa dni tylko ale zawsze coś [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ potem wraca na półtora tygodnia i przerwa dwa tygodnie. Wtedy się wyprowadzimy do siebie [emoji173]️[emoji173]️
Ale trochę mi szkoda opuszczać mamy i rodzinnego domu heh. Jak pomyślę to czasem się nie chce wyprowadzić ..
reklama
karkula309
To nie jest zawsze takie proste. Nie używam aplikacji ale notuje w zeszycie. Ja już mam piersi miękkie cały czas i nie czuje która pełna bo są cały czas jakby puste. No i moje dziecko nie woła jeść nawet i 5h więc zapisuje i po maksymalnie 3h wybudzamNo właśnie miałam pytać po co te aplikacje przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza [emoji14] no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innego
Ja sobie tylko zapisuje w nocy od której do której mała spała