GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Jezeli bedzie ciezko sie goic to polecam opatrunek ze srebrem, jedyne co mi pomogło wyleczyc duze oparzenieDokładnie mam też w sprayu i boli bardziej. Zimna woda pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezeli bedzie ciezko sie goic to polecam opatrunek ze srebrem, jedyne co mi pomogło wyleczyc duze oparzenieDokładnie mam też w sprayu i boli bardziej. Zimna woda pomaga
A na czym to odgazowanie polegało?Maluch po odgazowaniu przez położna robi kupki nie wiedzialam, ze bede tak sie cieszyc z przebierania pampersow niestety ze wzgledu na ciezki porod a co za tym idzie krwiaczek na glowce i pekniety obojczyk jesteśmy w szpitalu przynajmniej do jutra tak chcialam Misiowi mieszkanko pokazac a ciagle sie wydluza pobyt tutaj
Kombinezon[emoji4]Kupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?
Ja też używam aplikacji[emoji5]Tez uzywam aplikacji
Biedulek [emoji852] życzę szybkiego powrotu do zdrowia[emoji4]Maluch po odgazowaniu przez położna robi kupki nie wiedzialam, ze bede tak sie cieszyc z przebierania pampersow niestety ze wzgledu na ciezki porod a co za tym idzie krwiaczek na glowce i pekniety obojczyk jesteśmy w szpitalu przynajmniej do jutra tak chcialam Misiowi mieszkanko pokazac a ciagle sie wydluza pobyt tutaj
Jaki ten kombinezon ? Bo mi się wydają wszystkie takie mega ciepłe i zimoweMoja też ma naczynko na powiece
Ja kombinezon i tak myślę że może jakoś kurteczkę/ płaszczyk dokupie dodatkowo jak będą takie cieplejsze jesienne dni na wyjscia czy na niedzielę a nozki zawsze kocykiem mozna nakryć
No właśnie miałam pytać po co te aplikacje przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innegoJa na początku używałam, ale teraz szkoda mi na to czasu, bo mała sama się wybudza jak ma brudna pieluszkę i jest głodna także widze w praktyce kiedy karmić i przebrac na początku mi się podobała ta aplikacja i „kontrola” tego wszystkiego, ale jednak to później już jak dla mnie zbędne, bo dziecko samo komunikuje kiedy co chce [emoji5] a która pierś to mniej więcej pamietam i czuje tez, która pełniejsza
To wszystko dla jego dobra :* jeszcze troszkę i będziecie w domkuMaluch po odgazowaniu przez położna robi kupki nie wiedzialam, ze bede tak sie cieszyc z przebierania pampersow niestety ze wzgledu na ciezki porod a co za tym idzie krwiaczek na glowce i pekniety obojczyk jesteśmy w szpitalu przynajmniej do jutra tak chcialam Misiowi mieszkanko pokazac a ciagle sie wydluza pobyt tutaj
No właśnie miałam pytać po co te aplikacje przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innego
Ja sobie tylko zapisuje w nocy od której do której mała spała