reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Taaaa szczegolnie jak jest perfidnie we mnie wystrzelona :D
Spoko [emoji23] gorzej byś miała jakbyś była strzelona kwaśna, zielona że śluzem [emoji23]
Tym bardziej że takich kup to dziecko robi dużo [emoji23] dobrze ze zaczęło się to stabilizowac bo przy jednej zmianie szło mi aż 3 szt pampersow czasem i przez to zaczęłam kupować dady bo na oryginalnych pampersach bym nie wyrobiła [emoji23] jak się całkowicie ustabilizuje to wrócimy do Pampersa [emoji23]

reklama
Spoko [emoji23] gorzej byś miała jakbyś była strzelona kwaśna, zielona że śluzem [emoji23]
Tym bardziej że takich kup to dziecko robi dużo [emoji23] dobrze ze zaczęło się to stabilizowac bo przy jednej zmianie szło mi aż 3 szt pampersow czasem i przez to zaczęłam kupować dady bo na oryginalnych pampersach bym nie wyrobiła [emoji23] jak się całkowicie ustabilizuje to wrócimy do Pampersa [emoji23]
Hyhyhy wiesz tylko z bluzki mi sie to nie spralo :D
Nie,no super ze mala juz lepsze kupki strzela.. nie meczy sie biedactwo,a to najwazniejsze ;)

Hyhyhy wiesz tylko z bluzki mi sie to nie spralo :D
Nie,no super ze mala juz lepsze kupki strzela.. nie meczy sie biedactwo,a to najwazniejsze ;)
No kupy ciężko czasem idzie sprac [emoji23] ja mam proszek który dosypuje do prania i tfu tfu póki co wszystko zeszło [emoji23] bo czasem bokiem potrafiło jej przeciec przez to że takie wodniste :/

A jak to wyglada? Bo moja mala na srodku glowy tez ma cos czerwonego.. myslalam ze to znamie jej wychodzi
Moje dzieci mają z tyłu głowy nad karkiem już pod włosami takie czerwone plamki od urodzenia. Ale mają to po tatusiu bo mąż też ma w tym samym miejscu coś takiego. Podobno mówi się na to "dziobnięcie bociana"☺
Córka mojej kuzynki miała długo taką czerwoną plamkę między brwiami ale już jej to zbladło i praktycznie nic nie widać. Ma 5 lat.

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°
U nas było 20 st. Mały na spacerze był w samym bodziaku z długim plus spodenki długie i skarpetki. Jak zaszło słońce to okryłam go lekko kocykiem. A w słońcu to było gorąco.

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°
Ja mojemu dzisiaj psikłam pierwszy raz do jednej dziurki bo coś mu tam siedziało i myślałam że będzie się darł, bo córka tego nie znosiła i zawsze był krzyk. A ten zaczął ruszać buzią jakby jadł. Chyba mu do gardła spłynęło☺

Moje dzieci mają z tyłu głowy nad karkiem już pod włosami takie czerwone plamki od urodzenia. Ale mają to po tatusiu bo mąż też ma w tym samym miejscu coś takiego. Podobno mówi się na to "dziobnięcie bociana"☺
Córka mojej kuzynki miała długo taką czerwoną plamkę między brwiami ale już jej to zbladło i praktycznie nic nie widać. Ma 5 lat.
Hyhyhyhy to z tylu glowy nad karkiem ma moja mama,ja, moi bracia i moje dwie corki ,czyli u nas tez to przechodzi genetycznie od strony mamy ;)

Ja mojemu dzisiaj psikłam pierwszy raz do jednej dziurki bo coś mu tam siedziało i myślałam że będzie się darł, bo córka tego nie znosiła i zawsze był krzyk. A ten zaczął ruszać buzią jakby jadł. Chyba mu do gardła spłynęło☺
Ja tez dzis psiknelam jej pierwszy raz ta woda.. i cisza.. nie przeszkadza jej to.. Wiki by sie darla :D

reklama
Do góry