reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Taaaa szczegolnie jak jest perfidnie we mnie wystrzelona :D
Spoko [emoji23] gorzej byś miała jakbyś była strzelona kwaśna, zielona że śluzem [emoji23]
Tym bardziej że takich kup to dziecko robi dużo [emoji23] dobrze ze zaczęło się to stabilizowac bo przy jednej zmianie szło mi aż 3 szt pampersow czasem i przez to zaczęłam kupować dady bo na oryginalnych pampersach bym nie wyrobiła [emoji23] jak się całkowicie ustabilizuje to wrócimy do Pampersa [emoji23]

reklama
Spoko [emoji23] gorzej byś miała jakbyś była strzelona kwaśna, zielona że śluzem [emoji23]
Tym bardziej że takich kup to dziecko robi dużo [emoji23] dobrze ze zaczęło się to stabilizowac bo przy jednej zmianie szło mi aż 3 szt pampersow czasem i przez to zaczęłam kupować dady bo na oryginalnych pampersach bym nie wyrobiła [emoji23] jak się całkowicie ustabilizuje to wrócimy do Pampersa [emoji23]
Hyhyhy wiesz tylko z bluzki mi sie to nie spralo :D
Nie,no super ze mala juz lepsze kupki strzela.. nie meczy sie biedactwo,a to najwazniejsze ;)

Hyhyhy wiesz tylko z bluzki mi sie to nie spralo :D
Nie,no super ze mala juz lepsze kupki strzela.. nie meczy sie biedactwo,a to najwazniejsze ;)
No kupy ciężko czasem idzie sprac [emoji23] ja mam proszek który dosypuje do prania i tfu tfu póki co wszystko zeszło [emoji23] bo czasem bokiem potrafiło jej przeciec przez to że takie wodniste :/

A jak to wyglada? Bo moja mala na srodku glowy tez ma cos czerwonego.. myslalam ze to znamie jej wychodzi
Moje dzieci mają z tyłu głowy nad karkiem już pod włosami takie czerwone plamki od urodzenia. Ale mają to po tatusiu bo mąż też ma w tym samym miejscu coś takiego. Podobno mówi się na to "dziobnięcie bociana"☺
Córka mojej kuzynki miała długo taką czerwoną plamkę między brwiami ale już jej to zbladło i praktycznie nic nie widać. Ma 5 lat.

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°
U nas było 20 st. Mały na spacerze był w samym bodziaku z długim plus spodenki długie i skarpetki. Jak zaszło słońce to okryłam go lekko kocykiem. A w słońcu to było gorąco.

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°
Ja mojemu dzisiaj psikłam pierwszy raz do jednej dziurki bo coś mu tam siedziało i myślałam że będzie się darł, bo córka tego nie znosiła i zawsze był krzyk. A ten zaczął ruszać buzią jakby jadł. Chyba mu do gardła spłynęło☺

Moje dzieci mają z tyłu głowy nad karkiem już pod włosami takie czerwone plamki od urodzenia. Ale mają to po tatusiu bo mąż też ma w tym samym miejscu coś takiego. Podobno mówi się na to "dziobnięcie bociana"☺
Córka mojej kuzynki miała długo taką czerwoną plamkę między brwiami ale już jej to zbladło i praktycznie nic nie widać. Ma 5 lat.
Hyhyhyhy to z tylu glowy nad karkiem ma moja mama,ja, moi bracia i moje dwie corki ,czyli u nas tez to przechodzi genetycznie od strony mamy ;)

Ja mojemu dzisiaj psikłam pierwszy raz do jednej dziurki bo coś mu tam siedziało i myślałam że będzie się darł, bo córka tego nie znosiła i zawsze był krzyk. A ten zaczął ruszać buzią jakby jadł. Chyba mu do gardła spłynęło☺
Ja tez dzis psiknelam jej pierwszy raz ta woda.. i cisza.. nie przeszkadza jej to.. Wiki by sie darla :D

reklama
Do góry