reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja gwiazda dziś przecina. Spała cała noc z przerwami na karmienie, śpi cały dzień może godzinę miała że nie spala i dalej śpi . Obudziłam ją na łapanie, zmieniłam pieluchy, poszłam nalać wodę do wanienki a ta znów zasnęła tym razem na przewijaku...ciekawe jak będzie w nocy że spaniem.

Moja tez cały dzień śpi, je i zmiana pieluchy i nie dokazuje, jedynie od 20:30 do 23 ma marudne i aktywne godziny i chce jesc, być przytulona, robi ciagle w pieluchę i później usypia i w nocy spi tak po 3 h i się wybudza także spokojnie ;) będzie dobrze. Ja się przy naszej córci normalnie wysypiam. Raz nawet miała tak, ze spała od 23:30 do 2:30 i później do 6:30 i tak do południa ciagle z przerwami na jedzonko itd ;)

Taka czerwona plamka średnicy ok 1-1,5cm płaska.
Na zdjęciu powinno być widać.
Widze.. to moja ma mniejsze na czubku glowy ,wyglada jak serduszko.. powinno byc widac..

Załączniki

• 15353913420441510594582.jpg
    15353913420441510594582.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 117
Moja tez cały dzień śpi, je i zmiana pieluchy i nie dokazuje, jedynie od 20:30 do 23 ma marudne i aktywne godziny i chce jesc, być przytulona, robi ciagle w pieluchę i później usypia i w nocy spi tak po 3 h i się wybudza także spokojnie ;) będzie dobrze. Ja się przy naszej córci normalnie wysypiam. Raz nawet miała tak, ze spała od 23:30 do 2:30 i później do 6:30 i tak do południa ciagle z przerwami na jedzonko itd ;)
Ja nie narzekam bo też się wysypiam. Od 22 -23 śpi do 8-9 Z 3 przerwami na karmienie. Oby jak najdłużej tak jej zostało

Wasze dzieci robiły normalnie kupki od samego poczatku? Bo mój maluch zrobił po porodzie i dalej nic. Dzisiaj 3 doba i jest problem...
Maja dwie pierwsze doby oprócz smolki w sumie nic. Potem zaczęła kupki robić. Ale. Ogólnie dzieci nie muszą robić kupek codziennie. Jedne robią po każdym jedzeniu a inne raz na kilka dni. Póki nie ma boli brzuszka to wszystko jest ok.

reklama
Do góry