Maljan
Fanka BB :)
DziękujęSuper A Ty jak ładnie wyglądasz ...Tak świeżo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęSuper A Ty jak ładnie wyglądasz ...Tak świeżo
Mnie takie widoki zawsze rozczulają. Tak mi się wydaje że jej jest tam źle choć pewnie nie jest..Zobacz załącznik 892261 Kurde przyszłam do szpitala i ulokowali mnie na dostawce, teraz jestem 5 dzień, wszyscy wyszli i jestem sama w pokoju z moja księżniczka na wakacjach
Moja gwiazda dziś przecina. Spała cała noc z przerwami na karmienie, śpi cały dzień może godzinę miała że nie spala i dalej śpi . Obudziłam ją na łapanie, zmieniłam pieluchy, poszłam nalać wodę do wanienki a ta znów zasnęła tym razem na przewijaku...ciekawe jak będzie w nocy że spaniem.
Widze.. to moja ma mniejsze na czubku glowy ,wyglada jak serduszko.. powinno byc widac..Taka czerwona plamka średnicy ok 1-1,5cm płaska.
Na zdjęciu powinno być widać.
To widzę, że nie tylko moja ma takie cośWidze.. to moja ma mniejsze na czubku glowy ,wyglada jak serduszko.. powinno byc widac..
Ja nie narzekam bo też się wysypiam. Od 22 -23 śpi do 8-9 Z 3 przerwami na karmienie. Oby jak najdłużej tak jej zostałoMoja tez cały dzień śpi, je i zmiana pieluchy i nie dokazuje, jedynie od 20:30 do 23 ma marudne i aktywne godziny i chce jesc, być przytulona, robi ciagle w pieluchę i później usypia i w nocy spi tak po 3 h i się wybudza także spokojnie będzie dobrze. Ja się przy naszej córci normalnie wysypiam. Raz nawet miała tak, ze spała od 23:30 do 2:30 i później do 6:30 i tak do południa ciagle z przerwami na jedzonko itd
Gratulacje! Dużo zdrówkaMelduję że wczoraj urodził się nasz synek Julek po ciężkim boju 3895 i 52 cm duża główka ponoć 38 cm porozrywalo mnie ale jestem szczęśliwa wczoraj ciężka noc za nami głową mnie strasznie bolała i mały niespokojny. 5 dni przed terminem
Maja dwie pierwsze doby oprócz smolki w sumie nic. Potem zaczęła kupki robić. Ale. Ogólnie dzieci nie muszą robić kupek codziennie. Jedne robią po każdym jedzeniu a inne raz na kilka dni. Póki nie ma boli brzuszka to wszystko jest ok.Wasze dzieci robiły normalnie kupki od samego poczatku? Bo mój maluch zrobił po porodzie i dalej nic. Dzisiaj 3 doba i jest problem...
Ja nie narzekam bo też się wysypiam. Od 22 -23 śpi do 8-9 Z 3 przerwami na karmienie. Oby jak najdłużej tak jej zostało