Madziula 27
Moderatorka
Thisjuss, ok
Potrzebne jeszcze dwie osoby jako moderator
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Potrzebne jeszcze dwie osoby jako moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężka sprawa, może wylaczyc osoby ktore nie napisały więcej niz 1 post? Nie wiem sama.Chomiczka007 ok [emoji6]
Tak myślę, że też mogę być jeśli nikt się nie zgłosi chyba, że któraś chętne [emoji6]
No i lista osób które mają znaleźć sie w grupie zamkniętej. Patrzyłam na listę sierpniowych mam i jest dużo dziewczyn, które w ogóle nie udzielają się - jak to zrobimy ?
Fajny pomysl ja jestem ZaW pierwszej ciąży założylyśmy z dziewczynami zamkniętą grupę na fb i do dziś (po 5 latach) piszemy tam codziennie. Jest to o wiele wygodniejsze niż forum, bo do każdego postu łatwo można się odnieść i żaden post nie jest pomijany jak na forum. Często ktoś coś pisze ale jak jest ileś stron do nadrobienia to nikt nie bawi się w odpisywanie. Na fb jets łatwiej. Można dodawać albumy, posty przypięte. Jeśli któraś nie miała fb to zakładała jakies fikcyjne konto tylko na potrzeby udziału w grupie. Może ogarniemy takie coś? Ta która będzie chciała dołączyNa co dzień naprawdę o wiele praktyczniejsze. Nasz grupa na fb działała równolegle z forum, ale potem wszystkie laski się przekonały i przeszły na fb. Po porodzie, za rok czy dwa już żadna tu nie będzie zaglądać (widać po innych starszych grupach) a na fb będziemy zawsze. Z moimi Lutówkami 2013 organizujemy spotkania i już prawie każda się poznała osobiście przy okazji jakiś wyjazdów itp. Polecam. Co o tym myślicie?
A mnie dodacie do grupy? Bo ja teraz taka bardziej lipcowka jak sierpniówka bo z usg teraz mam 25 lipiecThisjuss, zrobię listę i jak kogoś pominę można zawsze dodać [emoji6]
Też jestem za grupą zamkniętą tu na bboczywiście proszę o dodanie mnie
U mnie dzisiaj gorszy dzień znowuboli brzuch i mam brązowe dosyć intensywne upławy
także tego :'(
Leż jak najwięcej to naprawdę pomaga.Też jestem za grupą zamkniętą tu na bboczywiście proszę o dodanie mnie
U mnie dzisiaj gorszy dzień znowuboli brzuch i mam brązowe dosyć intensywne upławy
także tego :'(