Mnie możesz dodaćZałożę grupę TAJNĄ na fb, to więcej niż zamknięta, bo nikt nie widzi nic na temat tej grupy ani członków, ani postów, nawet nie można jej wyszukać na fb. Jeśli ktoś będzie chciał dołączyć to piszcie proszę do mnie wiadomość priv żebym mogła Was dodać na fb. Jeśli nie będziecie chciał to trudno, będziemy tylko tu na tej zamkniętej
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Słuchajcie to trzeba się zdecydować zakładamy grupę zamknięta tu na bb czy nie !
Nie chce niepotrzebnie komuś zawraca głowy i marnować czasu sobie i innym.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wyraźnie napisały że chcą zamkniętą grupę na forum, ja zaproponowałam dodatkowo na fb dla chętnych. Chyba nie ma w tym nic złego
Zakładać zakladsc bo nie każdy chce na FB iśćSłuchajcie to trzeba się zdecydować zakładamy grupę zamknięta tu na bb czy nie !
Thisjuss
Moderatorka
Zakładamy zakładamy. Nie każdy ma fb.Słuchajcie to trzeba się zdecydować zakładamy grupę zamknięta tu na bb czy nie !
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
sorenlorenson
Fanka BB :)
A ja właśnie dzisiaj przed pracą namoczyłam fasolkę i mam zamiar robić po pracy, także będę miała na kilka dni bo pewnie tez zamrożę, a na obiad mam sos i kopytka z surówką ja z tych co muszą mieć dzień wczesniej wszystko przygotowane bo po pracy zanim bym ugotowała to bym na kolacje to jadła
Madziula 27
Moderatorka
Thisjuss, pisałam w poście moderator nie ma za wiele do zrobienia - dodaje/ usuwa, posty osoby z grupy.
Chomiczka007 my za to z dziewczynami do tej pory (5lat) udzielamy się na bb w grupie zamkniętej, też się spotykamy, znamy. U nas za to nie wypalił fb [emoji6]
Chomiczka007 my za to z dziewczynami do tej pory (5lat) udzielamy się na bb w grupie zamkniętej, też się spotykamy, znamy. U nas za to nie wypalił fb [emoji6]
zanka200389
Fanka BB :)
Ja jestem za bbSłuchajcie to trzeba się zdecydować zakładamy grupę zamknięta tu na bb czy nie !
https://www.suwaczki.com/ostatnikrok/3jgxlhb819vk5zsc.html
Late92
Zaangażowana w BB
Ja myślę że zamknieta grupa tu na bb to dobre rozwiązanie.. Tajne grupy na fb trochę bez sensu bo i tak będziemy pewnie tu zaglądaćSłuchajcie to trzeba się zdecydować zakładamy grupę zamknięta tu na bb czy nie !
Madziula 27
Moderatorka
Niech zadecyduje większość [emoji6] mi to bez znaczenia gdzie stworzymy grupę [emoji6]
Chomiczka007, oczywiście, że nie ma. [emoji6]
Chomiczka007, oczywiście, że nie ma. [emoji6]
reklama
Thisjuss
Moderatorka
@Madziula 27 Jeśli nie znajdzie sie nikt to dla dobra grupy moge sie podjąć tej roli [emoji14]