reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No dokładnie possala 5min i wypluła i drugi raz nie wzięła. Teraz leży na przewijany paczka małą i się rozgląda. Póki nie płacze nie ruszam jej idę zjeść kolację
Moja jak ma czas czuwania to rzadko płacze. Najczęściej właśnie leży i się rozgląda. Przy lezaku ma ta pozytywke i potrafi już chwilę na niej uwagę skupić. Jak gra i świeci.

Przeczytaj sobie
Zobacz załącznik 891987
To ile Twoja mała najdłużej śpi?
Z dwa razy w ciągu kilku dni spała 4 godziny. Kilka razy 3 godziny. A tak to śpi po 1/2 godziny w nocy w dzień malutko. Bo o 11 pojechaliśmy na zakupy. Wróciliśmy o 12. O 12.30 już była przebrana , najedzona i cały dzień płacz i próba spania. Przysypiała na góra 10minut. Teraz też próbuje usnąć wykąpana i słabo jej idzie .. leży , o dziwo sama i bez bujania ale.co chwila otwiera oczy .. próbuje ii biedn nie może. Szkoda mi już jej bardzo bo to nie trwa dwa dni ..

Klaudia to nie jest źle . Mój podczas karmienia wiesz co robi najczęściej ? Płacze bo robi kupę i brakuje mi rąk nie mówiąc o tym żeby jeszcze telefon trzymać [emoji16] i ostatnio mały też nie spał w ogóle w dzień
Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na forum :) a co mu podajesz , Espumisan czy coś innego ?

Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na forum :) a co mu podajesz , Espumisan czy coś innego ?
Klaudia źle mnie zrozumiałaś . Nie wiem kto ma gorzej . Chciałam cię tylko pocieszyć a ty mi tu mówisz że cię oceniam .
Dlatego napisałam o tym forum bo napisałaś że teraz forum zamilkło . Z własnego doświadczenia wiem że raczej mało jest czasu na forum.
Podaję mu infacol , Espumisan , delicol

Ostatnia edycja:
@klaudiaa975 moj synus potrafi 3h ciagnac cycka, nie wiem skad on ma tyle sily :) zasypia na pare godzin i znowu np godzina karmienia :) ale sie ciesze, ze ciagnie i mleko widocznie jest. Pediatra powiedzial, ze duzy chlopak bedzie duzo jadl :)

reklama
@klaudiaa975 mój np. dzisiaj nie spał od ok.14 do 20... ale w życiu mi nie przyszło do głowy, żeby pomyśleć, że mam słaby pokarm. Męczymy się też strasznie z bólami brzuszka..tzn. płacze gdy ciśnie kupkę [emoji852] teraz nawet mąż próbuje to uśpić i ciągle płacze...
Więc dziewczyno nie rezygnuj i się nie poddawaj z kp, bo to pewnie nie to.

Do góry