reklama
No dokładnie possala 5min i wypluła i drugi raz nie wzięła. Teraz leży na przewijany paczka małą i się rozgląda. Póki nie płacze nie ruszam jej idę zjeść kolacjęCzyli silny odruch ssania
Moja jak ma czas czuwania to rzadko płacze. Najczęściej właśnie leży i się rozgląda. Przy lezaku ma ta pozytywke i potrafi już chwilę na niej uwagę skupić. Jak gra i świeci.No dokładnie possala 5min i wypluła i drugi raz nie wzięła. Teraz leży na przewijany paczka małą i się rozgląda. Póki nie płacze nie ruszam jej idę zjeść kolację
G
gosc12
Gość
Z dwa razy w ciągu kilku dni spała 4 godziny. Kilka razy 3 godziny. A tak to śpi po 1/2 godziny w nocy w dzień malutko. Bo o 11 pojechaliśmy na zakupy. Wróciliśmy o 12. O 12.30 już była przebrana , najedzona i cały dzień płacz i próba spania. Przysypiała na góra 10minut. Teraz też próbuje usnąć wykąpana i słabo jej idzie .. leży , o dziwo sama i bez bujania ale.co chwila otwiera oczy .. próbuje ii biedn nie może. Szkoda mi już jej bardzo bo to nie trwa dwa dni ..
G
gosc12
Gość
Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na forum a co mu podajesz , Espumisan czy coś innego ?Klaudia to nie jest źle . Mój podczas karmienia wiesz co robi najczęściej ? Płacze bo robi kupę i brakuje mi rąk nie mówiąc o tym żeby jeszcze telefon trzymać [emoji16] i ostatnio mały też nie spał w ogóle w dzień
G
gosc12
Gość
AniołekMoja jak ma czas czuwania to rzadko płacze. Najczęściej właśnie leży i się rozgląda. Przy lezaku ma ta pozytywke i potrafi już chwilę na niej uwagę skupić. Jak gra i świeci.
No w porównania do Aleksa dosłownie anioł.Aniołek [emoji173]️
Ale wiem jak męczyłam się z młodym. Dlatego rozumiem o czym piszecie...
karkula309
Fanka BB :)
Klaudia źle mnie zrozumiałaś . Nie wiem kto ma gorzej . Chciałam cię tylko pocieszyć a ty mi tu mówisz że cię oceniam .Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na forum a co mu podajesz , Espumisan czy coś innego ?
Dlatego napisałam o tym forum bo napisałaś że teraz forum zamilkło . Z własnego doświadczenia wiem że raczej mało jest czasu na forum.
Podaję mu infacol , Espumisan , delicol
Ostatnia edycja:
GorzkaPomarańcza
@klaudiaa975 moj synus potrafi 3h ciagnac cycka, nie wiem skad on ma tyle sily zasypia na pare godzin i znowu np godzina karmienia ale sie ciesze, ze ciagnie i mleko widocznie jest. Pediatra powiedzial, ze duzy chlopak bedzie duzo jadl
reklama
Anulaa88
@klaudiaa975 mój np. dzisiaj nie spał od ok.14 do 20... ale w życiu mi nie przyszło do głowy, żeby pomyśleć, że mam słaby pokarm. Męczymy się też strasznie z bólami brzuszka..tzn. płacze gdy ciśnie kupkę [emoji852] teraz nawet mąż próbuje to uśpić i ciągle płacze...
Więc dziewczyno nie rezygnuj i się nie poddawaj z kp, bo to pewnie nie to.
Więc dziewczyno nie rezygnuj i się nie poddawaj z kp, bo to pewnie nie to.