madziula92
Fanka BB :)
Tak 24 mialamA Ty na kiedy masz termin? 24?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak 24 mialamA Ty na kiedy masz termin? 24?
Chyba będę ostatnia na forum, ktora urodzi [emoji29]Bliżej niż dalej :*
Ale zobacz, jak wszyscy czekamy na to[emoji16]Chyba będę ostatnia na forum, ktora urodzi [emoji29]
Oj mysle, ze juz niedlugo u Ciebie juz Ci chyba czop odchodzil z tego co pamietam. Ja na swoje szczęście czekalam 8dni po terminie wiec masz jeszczeTak 24 mialam
Ma lepsze i gorsze dni. Ale ogólnie jest grzeczny. W piątek miał gorszy dzień to byłam bardzo zmęczona popołudniu bo nie chciał spać tylko jeść a ja pokarmu już nie miałam.Najważniejsze, że wszystko dobrze u Was
A jak synek ? Daje popalić ?
U nas tez zimno.. pokazuje mi 11 st :/Ale u mnie dziś chłód. Ledwo 13 stopni teraz. Strasznie nie lubię końca lata. Działa na mnie depresyjnie. Mam takie poczucie że coś fajnego się kończy...
Ja dziś sama z dziećmi bo mąż pojechał po auto.
@Fiorna Trzymam kciuki. Chyba się zaczyna
@Iga0071 gratuluję i życzę szybkiego powrotu do pełni sił.
Ja mam nadzieję, że szybciej niż 8 dni [emoji23]Oj mysle, ze juz niedlugo u Ciebie juz Ci chyba czop odchodzil z tego co pamietam. Ja na swoje szczęście czekalam 8dni po terminie wiec masz jeszcze
No widzisz u mnie nie bylo zadnych konkretnych objawów wiec samodzielnie chyba nigdy bym nie urodzila znam to uczucie bycia przeterminowana, najważniejsze myslec pozytywnieJa mam nadzieję, że szybciej niż 8 dni [emoji23]
tak czop od wczoraj mi odchodzi